Shilion Napisano 20 Grudnia 2015 #368418 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Nick:Shilion Wiek:18lat Znajomość AMXX (x/10):moja znajomość amxx oceniam na 7/10 Staż na forum:byłem adminem na dwóch serwerach "Cs-Harnas.pl / poByku.com" Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: ponieważ lubie ten serwer często na nim gram i nie nawidzę gdy ktos gra na tak zwanych "haxach" przestrzegałbym kultury jak i porządku na moim ulubionym serwerze.Mam już doświadczenie w roli admina jak i za rolą "AMXX". Kontakt: gg 56952647 oraz facebook https://www.facebook.com/mateusz.baczek.585 dziękuje i pozdrawiam PS- na chwilę obecną nie posiadam micro,ale juz nie długo ps2- osoby które już grają na serwerze poznały mnie i jestem w ich oczach tolerowany jak i lubiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Grudnia 2015 #368466 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 "ponieważ lubie ten serwer często na nim gram i nie nawidzę gdy ktos gra na tak zwanych "haxach" przestrzegałbym kultury jak i porządku na moim ulubionym serwerze" - Chyba pomyliłeś funkcję, podanie na adminów serwerów piszę się niżej w osobnych działach serwerowych, a na AMXX SUPPORT jesteś za krótko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Grudnia 2015 #368467 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi