UWAGA_STRZELAM Napisano 9 Sierpnia 2018 #524813 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Data zdarzenia: Codziennie Nick gracza: koneserrDowody: https://megawrzuta.pl/download/2c79965665943190ca1fc928153523b5.htmlŚwiadkowie: Na pewno wypowiedzą się pod spodem Uzasadnienie: W gruncie rzeczy moi drodzy to nie skarga ale problem, a jeszcze konkretniej prośba zarazem ażeby ludzie odpowiedzialni rozpatrzyli podania o admina na COD 800lvl w trybie przyśpieszonym sam @Play Hard nie ogarnie całego serwera cały czas on też ma prywatne życie.Proszę o nie traktowanie tego jako jakiejkolwiek reklamy podania żebym zaraz warna nie dostał XD. A uzasadnienie jest chyba proste gdy wbija taki pasożyt jak np. koneserr,Gripex i inne szkodniki jakość gry się zmniejsza po drugie niektórzy gracze którzy na co dzień nie odpalają HAXÓW to przez takiego śmiecia się odpalają dostają w konsekwencji bana i nie mają podstaw do obrony bo czitowanie to czitowanie, chodź próbował pomóc ale jednak zaszkodził no bo zabijał i tych nie odpalonych, a wiec powiększenie grona adminów w szybkim tempie wytępiło by takich chamów i gracze grający "czysto" mogliby cieszyć się radością z gry, jest jeszcze jeden powód dla mnie nie aż tak istotny ale dla innych może być znaczący, bo kto nie chciał by być w TOP-CE prawda ? A wiec jeśli obecnie takie szuje grają po 2h na serwerze z innymi ich ranga spada i mogą zniechęcić się do gry na serwerze bo uważają to za bezsensowne i (oby nie) ale mogą odejść. Dziękuję za możliwość wypowiedzi i wzięcia sobie sytuacji do serca. Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez UWAGA_STRZELAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legend'sBack Napisano 9 Sierpnia 2018 #524843 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 Ze wszystkim się zgadzam. Wstawiam się ZA bo codziennie gram i widzę co się odwala ( poświęcam swój czas na nagrywanie demek i wstawianie cheaterów na forum a przecież mógłbym dalej grać i nic z tym nie robić?) pomimo tego odpałów jest coraz więcej, a wiele nowych graczy "odwraca się na jednej nodze" od serwera po kilku rundach gry z cheaterem. Mam nadzieje że wkrutce się to zmieni. Adminów jest mało. Po prostu ich BRAKUJE. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlayHard Napisano 9 Sierpnia 2018 #524851 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 TAK to jest prawda na tych ludzi już nic nie działa . Moje największe starania nie pomagają . Moje bany nic nie dają (próbowałem wszystkiego)gdy ci osobnicy dostaną bana wracają po 5 minutach , jedynie co daje rade to "slay"( a ja nie mam całego dnia żeby przesiadywać na serwerze i to robić) na nich czym po chwili wychodzą , ale jak ja już wyjdę to wracają . To wszystko nic nie skutkuje moja praca nad tym wszystkim i koledzy którzy się wypowiadali o tym wiedzą . PS. Tylko PlayHard ,a nie Go Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Sierpnia 2018 #524860 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 @UWAGA_STRZELAM @Legend'sBack @PlayHard dajcie znać jutro i pojutrze czy klauny na zmiennym SteamID nadal wbijają jak np. koneser. Poprawiłem co nieco i powinno być już o wiele lepiej. Legend'sBack dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlayHard Napisano 10 Sierpnia 2018 #524876 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Jak cos @SUNN. na pw ci napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWAGA_STRZELAM Napisano 10 Sierpnia 2018 Autor #524929 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 @SUNN. Jednak twoje staranie nie podziałały na konesera : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legend'sBack Napisano 10 Sierpnia 2018 #524934 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Potwierdzam: Nick : koneserr IP: 83.8.188.155:27005 i tak nic z tego... Demko: https://megawrzuta.pl/download/9aa0335682b25f61a088fe26cc49775f.html Od nie odpuści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 10 Sierpnia 2018 #524938 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 @Legend'sBack @UWAGA_STRZELAM zobaczymy. Legend'sBack dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi