Mr.richard't Napisano 10 Sierpnia 2018 #524896 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Nick:Mr.richard'tWiek:17Doświadczenie :małeZnajomość AMXX (W skali 1-10):9Staż w CS-sie: 6 lat NonSteamDlaczego Ty:Mysle ze jestem lubiany na serwerze spedzam tam duzo czasu i chcem dopilnowac porzadku bo coraz wiecej jest cheaterowCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Kontakt: e-mail: [email protected]Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/mrrichardt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 10 Sierpnia 2018 #524914 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 NA NIE. Podobno miales tu bana jak sie sam wygadales na koncie TYR4N prosil bym o sprawdzenie tego. Grasz na lagach udziel ci sie z kultura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 10 Sierpnia 2018 #524920 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Dostałeś 5 banów od 15 do 19:30 (4h 30min). Możesz mi to wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.richard't Napisano 11 Sierpnia 2018 Autor #524957 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 moja wina ze mam neta takiego a nie innego txt to byl przez przypadek na lagu tak to sie popytaj nie chodze na na txt wogule tylko lagi mam czasem wiec i klastki u innych ja mam plynny ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 13 Sierpnia 2018 #525087 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 @Mr.richard't ale to nie nasza sprawa czy masz takiego czy siakiego neta. Nie możesz innym utrudniać gry czy sprawiać że gra jest nieprzyjemna bo biegasz na lagach. Dodatkowo widzę, że znajomość regulaminu i komend również u Ciebie kuleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 13 Sierpnia 2018 #525088 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi