Mka. Napisano 12 Sierpnia 2018 #525054 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Twój nick podczas gry: uniX_tGodzina, data zdarzenia: 08-12-18 20:16Mapa: cacheSTEAM_ID / IP: STEAM_1:0:38054275Uzasadnienie: Dostałem bana "Utrudnianie Gry" na 1d. Prawdopodobnie dlatego, ze używałem funkcji VIPa 2x skok aby wejść na boosta. Niech ktoś mi powie, po co jest ten podwójny skok jeśli nie moge z niego korzystać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 12 Sierpnia 2018 #525056 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Nie widzę w bansie nigdzie bana na ten nick lub SID. Próbowałeś wejść ponownie na serwer lub resetować router? nevermind edit: Ban jest z serwera w GO, także @Arcanos zostawiam ci temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mka. Napisano 12 Sierpnia 2018 Autor #525057 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) 2 minuty temu, BORN2KILL. napisał: Nie widzę w bansie nigdzie bana na ten nick lub SID. Próbowałeś wejść ponownie na serwer lub resetować router? http://arcanos.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:38054275&advType=steamid&Submit //Edit. na serwer wejść nie mogę. Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez Mka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mka. Napisano 13 Sierpnia 2018 Autor #525121 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Dzięki za profesjonalne rozwiązanie sprawy ;). Szybciej mi ban zejdzie niż ktoś się wypowie.. Niech ktoś chcoaiż powie za co dokładnie ten ban i czy można używać 2x skok aby wejść na boosta itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 14 Sierpnia 2018 #525241 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Przepraszam, że tak późno, ale ogólnie wesele i brak czasu. Jeśli chcesz dokładnie wiedzieć dlaczego masz nadal bana musisz poczekać jak wrócę. Poinformowałem admina, także wszystko się wyjaśni. A ja sobie zerknę na demko. Oglądałem demko, gracz dostaje Ub. PS: Tak, czy inaczej temat zamykam, ponieważ gracz ma juz dawno ub. Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez Arcanos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Netrax Napisano 14 Sierpnia 2018 #525251 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Mówiłem Ci już że nie dostałeś bana za to że miałeś podwójny skok jako vip bo to ma każdy vip, tylko dostałeś bana za utrudnianie gry, nie rozbrajałeś bomby i trollowałeś przez jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 15 Sierpnia 2018 #525369 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi