Skocz do zawartości

skarga na admina VINCENTO (serwer DD2/INF)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): 22:18

Nick admina/gracza, który zawinił: VINCENTO

Dowody: HLTV http://hltv2.1shot1kill.eu/srv25245/HLTV-1512192202-de_dust2.dem.zip+ logi serwera może sprawdzić administracja

Świadkowie: HLTV

Uzasadnienie:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server!

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Reason: 'obraza admina'

[AMXBans] Duration: '3 hours'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:98410822'

[AMXBans] Your IP:

[AMXBans] ===============================================

WYJASNIENIE SYTUACJI:

Admin VINCENTO utrudnia grę innym, bezmyślnie rzuca flashe i oślepia swoich, robi to notorycznie (powodem jest brak mózgu i brak radaru) i wydaje mu się że skoro ma admina to wszystko mu wolno. Za którymś razem z kolei jak dostałem od niego flasha napisałem na admin_saya aby ktoś go zbanował za bezmyślne oślepianie swoich. Napisałem to:

(PLAYER) astral : sa admini ?

(PLAYER) astral : zbanujcie vincento

(PLAYER) astral : za utrudnianie gry innym

(PLAYER) astral : i bezmyslne flashe

(PLAYER) astral : !!!!

Co robi VINCENTO ?

[ReasonKicker] ==========================================

[ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina

[ReasonKicker] Powod: "spam u@"

[ReasonKicker] ==========================================

Wchodzę na serwer i piszę:

(PLAYER) astral : jestes debilem

(PLAYER) astral : dasz bana poleci skarga

(PLAYER) astral : bo flashujesz jak debil

(PLAYER) astral : bez mozgu

On na to "haha" na głównym za pomocą admin_saya i ban na 3h.

Bezmyślne oślepianie swoich = utrudnianie gry innym, admin czy nie, człowiek ma prawo się wkurwić i uważam że miałem prawo go obrazić w takiej sytuacji. Gość uważa że skoro jest adminem to wszystko mu wolno i nic złego się nie stało i jak flashował tak dalej bezmyślnie flashuje. Akcje w których flashował to mapa DD2, po stronie CT, ja skracam trupa a on flashuje wbiegając na b. Wbiegając na b wystarczy spojrzeć na radar i widać tam kropkę (czyli CT) który skrócił trupa, bardzo prosta sprawa, jednak nie dla VINCENTO. Jego flashowanie nie dotyczy tylko tej konkretnej mapy, robił to już wcześniej, stąd moja reakcja na głupotę tego admina.

kicka kolego dostales ode mnie, "haha" również ja napisałem po przeczytaniu Twoich wyzwisk.

może te 3 godziny pomogą Ci zmądrzeć i nie grać na czitach, w przeciwnym razie skręcimy Ci demko i się skończy :)

Wracając do tematu- admin say jest chyba do zglaszania cziterów, a nie płakania o cokolwiek? do tego wyzywać admina? 3 godziny to moim zdaniem odpowiednia kara za bluzganie na admina.

Tyle z mojej strony

Dodam, że gość pisząc "jesteś debilem" po kicku pisze jeszcze "jak dasz bana poleci skarga". Trochę rozsądku. Nikogo nie bronię, stwierdzam fakty. Przedstaw dowody, a nie płacz.

Pozdrawiam

Jeśli pokażesz Nam, że admin zawinił fb czy czymś tam to dostanie upomnienie a na razie 

Jest adekwatne do bana.

Admin broni admina, wiadomo, ale tutaj dodatkowo macie czarno na białym że admin bezpodstawnie oskarża innego gracza "może te 3 godziny pomogą Ci zmądrzeć i nie grać na czitach". I dziecko, nie pisz mi od czego jest admin_say, bo masz admina a nawet nie wiesz że na admin_saya można zgłaszać inne rzeczy i problemy, nie tylko cziterów. Zgłosiłem utrudnianie gry przez innego admina i dostałem kicka, a to że admin bezmyślnie flashuje już was nie interesuje.

Skoro ja dostałem karę za słuszną obrazę admina, to jaką karę dostanie VINCENTO i biegam po śniegu ?

DODATKOWA SKARGA na admina "biegam po śniegu".

- bezpodstawne oskarżanie o czitowanie (dowód macie w drugim poście)

- nie wie do czego służy admin_say (dowód macie w drugim poście)

- robienie ss'ów po raz n-ty, gdzie powinien przecież dać demo

19.12.2015 astral STEAM_0:0:98410822 Biegam Po sniegu Wstaw screeny na Multi-Head.pl Na zawsze

Z tego co rozumiem to według zasad na waszej sieci, admini mają prawo zrobić screeny graczowi tylko 3 razy, potem już admin musi dać demko z rozpiską aby gracz dostał bana.

Niestety dziś dostałem ss'y po raz piąty, czyli admin "biegam po śniegu" nie sprawdził amxbansa i złamał regulamin.

Biorąc pod uwagę całą sytuację uważam, że każdemu może się zdarzyć rzucić flasha nie w tym miejscu, gdzie trzeba. Wyzywanie nie jest tutaj potrzebne, choć nerwy mogą się oczywiście pojawić. Dotyczy to nie tylko adminów, ale i wszystkich graczy - bo nie zapominajmy też, że admini również są graczami.

Dostrzegam u Ciebie jednak rażący brak kultury, który przejawia się w tym momencie ponownie. Obrażasz kolejnego admina, który miał uzasadniony powód do tego, aby Cie wyrzucić z servera - obrażanie zarówno adminów, jak i innych graczy, tolerowane być nie powinno.

Osobiście nie zauważyłem, aby Vincento utrudniał komukolwiek grę. Przynajmniej nikt inny oprócz Ciebie się nie uskarżał. Uważam, ze jest niezłym graczem, nie widzę powodów do narzekania.

Z poważaniem, Arnold Kopyto ;)

Pozdrawiam.

Bez powodu nigdy nie robię problemu, jednak oślepianie swoich na samym początku rundy, zanim jeszcze widać albo słychać przeciwnika, nie jest rzeczą normalną albo "przypadkową". Wystarczy spojrzeć na radar i widać że ktoś z twojej drużyny skrócił i nie ma potrzeby rzucania flasha. Gość biegnie na ślepo i rzuca flashe na ślepo nie patrząc na radar i robi to wielokrotnie, nie tylko na tej mapie. Jeżeli zwracam adminowi uwagę a on udaje że nic się nie stało i potem znowu oślepia to jest to oznaką głupoty, braku mózgu / braku radaru i obraza w takim wypadku jest jak najbardziej na miejscu. No bo jaki inny miałem wybór ? Gość utrudnia grę, jest adminem, koledzy admini też są na serwie i nikt sobie nic z tego nie robi, ale jakby zwykły gracz oślepił kilkukrotnie admina to wtedy poleciałby kick/ban i dobrze o tym wiecie.

Dostał fb i co z tego każdemu może się zdarzyć , jeśli mówisz o braku mózgu to chyba Ty ,

Co za gracz co rundę skraca trupa ? masz wodogłowie że grać nie potrafisz? 

Dostałeś Bana słusznie takie jest moje zdanie pisanie tekstów typu :

Po jego tłumaczeniu widać że moja reakcja była jak najbardziej słuszna i skarga jest zasadna. Proszę więc o ukaranie obu adminów za brak ogaru.

Zapomniałem również wspomnieć o najważniejszej rzeczy, admin ten oślepia 2 flashami pod rząd (!), bo przecież jeden flash to najwyraźniej za mało (co zresztą widać na demku) aby się zorientować że się oślepiło gracza ze swojej drużyny...

Ja powiem tak, mnie również nie raz zdarzyło się oślepić kogoś z mojego teamu, ba nawet pół teamu potrafiłam oślepić, i nikt skargi nie napisał bo wiadomo zdarza się i bywa no chwila nieuwagi. Ja nie zauważyłam u VINCENTO celowego oślepiania akurat Ciebie, co ważniejsze owy admin sprawuje się bardzo dobrze, wywiązuje się z obowiązków i ban dla Ciebie za obrazę jest jak najbardziej słuszny. Nawet dalej tutaj podtrzymujesz swoje zdanie, że "możesz obrażać" i dalej to robisz za co również powinieneś zostać nagrodzony warnem, ale to nie moja działka. 

Skarga nie bardzo na miejscu więc bez ostrzeżeń i do zamknięcia.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...