SWAT-Jednostka Napisano 17 Sierpnia 2018 #525693 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Twój nick podczas gry:SWAT-Jednostka SpecjalnaGodzina, data zdarzenia:przed chwila Banowal admin :Legend's Back czy jakos tak Mapa:de_dust 2x2STEAM_ID / IP:[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 153665802 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.47.13.185 ' Uzasadnienie:ban niby za pomoc w questach ale mi sie wydaje ze nie byla zadna pomoc poniewaz na mapie Wiocha nick 2001 mnie wgl nie bil a ja go bilem ciagle i zabieralem hosty o to co pisze w konsoli ponizej : Server # 355 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 49 minut i 34 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : SWAT-Jednostka Specjalna [AMXBans] Powod : ' pomoc przy questach ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 153665802 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.47.13.185 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez SWAT-Jednostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Sierpnia 2018 #525695 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 @Legend'sBack zapraszam z dowodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
How Aka Zabijaka Napisano 17 Sierpnia 2018 #525708 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Witam akurat byłem na serwerze SWAT z graczem 2001 wykonywali sobie questy typu /hosty/fragi Legends nagrywał demka Legend'sBack dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legend'sBack Napisano 17 Sierpnia 2018 #525716 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam. Demka: https://megawrzuta.pl/download/1bec0c6f32b226b654cdf92476e7f659.html https://megawrzuta.pl/download/9b1a321eadb70a7e834028e073cc29a4.html 1 To że go bił : " na mapie Wiocha nick 2001 mnie wgl nie bil a ja go bilem ciagle i zabieralem hosty" 2001 nie bił bo pomagał więc jak by mógł go bić ? 2 na mapie cs_max także widać jak 2001 nie zbyt specjalnie się przejmował tym że SWAT zabiera hosty - komunikowali się 3 Świadkowie się wypowiedzą. na demku WIDAĆ i SŁYCHAĆ jak gracze pomagają sobie w robieniu questów ( samo zabijanie/"bicie" nic nie ma do pomocy w questach ( mam nadzieje że się nie mylę ). Swat wielokrotnie już wykonywał questy przy czyjejś pomocy i dostałem info że jak na razie żaden admin nie ukarał go za to... Ja raczej nie mam więcej co przedstawiać. Dodam, że SWAT dał podanie na admina a jak na razie "nie świeci" przykładem dla innych graczy. Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez Legend'sBack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWAT-Jednostka Napisano 17 Sierpnia 2018 Autor #525723 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Powiadasz ze ja przykladem nie swiece? a kto mnie ciagle slapowal jak gralem? naduzywanie admina ? to wypowiedz sie do tego jak slapujesz mnie ciagle sun jakby co mozesz sprawdzic jak slapuje mnie jak tylko gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redzio Napisano 21 Sierpnia 2018 #526140 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 SWAT z graczem 2001 pomgali sobie w questach, byłem przy tym. Aczkolwiek sądzę, że ban troszkę za długi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukiBGO Napisano 21 Sierpnia 2018 #526146 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Skoro są dowody i świadkowie a 4 podpunkt regulaminu brzmi tak: "4.Nie przeszkadzamy innym, nie współpracójemy z przeciwnikiem, staramy się o miłą atmosferę na serwerze." Lecz czasu na jaki ma zostać zbanowany gracz nie podano. Moim zdaniem należy się kierować textem czerwonego koloru, który znajdóje się zaraz pod regulaminem i pisze tam tak: "W razie przewinień nieuwzględnionych regulaminem kara przyznawana jest wedle uznania admina i adekwatna do popełnionego czynu." Myślę, że można już zamknąć ten temat. How Aka Zabijaka dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 21 Sierpnia 2018 #526156 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 https://megawrzuta.pl/download/1bec0c6f32b226b654cdf92476e7f659.html - klesty 5;45/47 Cytuję słowa SWATA " już kończę prawie, wiesz?" 5;58/59 słowa SWATA "czekaj zobaczę jakie questy mi jeszcze zostały" po chwili jednak gracz o nicki "2001" postanowił go zabić, na co SWAT odpowiedział "no nie strzelaj" 6;19 słowa gracz "2001" "No już idź po te hosty, nie sr*j" 6;54 SWAT mówi "tak skończyłem, tylko bomba mi jeszcze została" https://megawrzuta.pl/download/9b1a321eadb70a7e834028e073cc29a4.html - swacikolejne 1;40 Gracz SWAT broi pakę i mówi do gracza "2001" "nie strzelaj, chce coś zobaczyć" No i gracz 2001 faktycznie do niego nie strzelał, obserwował jak swój kolega broi paczkę. W dniu 17.08.2018 o 17:02, SWAT-Jednostka napisał: Uzasadnienie:ban niby za pomoc w questach ale mi sie wydaje ze nie byla zadna pomoc poniewaz na mapie Wiocha nick 2001 mnie wgl nie bil a ja go bilem ciagle i zabieralem hosty o to co pisze w konsoli ponizej : Bzdura. Wystarczy przejrzeć demka, które rozpisałem i można w łatwy sposób przekonać się, że Twój kolega "2001" pomagał Ci przy tych questach. W dniu 17.08.2018 o 18:57, SWAT-Jednostka napisał: Powiadasz ze ja przykladem nie swiece? a kto mnie ciagle slapowal jak gralem? naduzywanie admina ? to wypowiedz sie do tego jak slapujesz mnie ciagle sun jakby co mozesz sprawdzic jak slapuje mnie jak tylko gram Jeżeli taka sytuacja miała miejsce, to wystarczy tylko nagrać demko i wrzucić na forum w odpowiednim dziale, albo poprosić kogoś z wyższej administracji o przegląd logów. Regulamin mówi nam 4.Nie przeszkadzamy innym, nie współpracujemy z przeciwnikiem, staramy się o miłą atmosferę na serwerze. Tutaj niestety było inaczej @SWAT-Jednostka jednak czasu długości bana nie podano - racja Panie @LukiBGO Dlatego myślę, że warto tutaj przytoczyć te słowa. W razie przewinień nieuwzględnionych regulaminem kara przyznawana jest wedle uznania admina i adekwatna do popełnionego czynu. @Legend'sBack Miałeś prawo oczywiście zdecydować o długości bana w takiej sytuacji, jednak ban na tydzień to zdecydowanie za długo. Jeżeli była to pierwsza taka sytuacja to proponuję zacząć od 3h 3.5h - ma to nauczyć gracza, że nie robimy takich rzeczy na serwerze. Jeżeli ktoś wyżej będzie chciał coś dodać do tematu to sobie go otworzy i napiszę, a ja temacik zamykam i życzę miłego dzionka. Legend'sBack dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 21 Sierpnia 2018 #526159 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi