heaVeN. Napisano 19 Grudnia 2015 #368299 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Nick: heaVeN. Wiek: 13 wiosen. Znajomość AMXX (x/10): Takie mocne 2/10. Nie no żartuje. 9/10 nauczyłem się nie co Amxx, ale pluginów edytować jeszcze nie umiem Staż na forum: 6dni 2h 55m Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Chcę ożywić dział Multi-amxx. Tak jak kiedyś. W sumie już się robi, bo jak widać kolega daje nieźle radę. Chcę pomóc tym ludziom, którzy chcą się nauczyć wgrywać pluginy, mapy, modele itp. (Modele słabiej umiem wgrywać, zawsze miałem z tym problemy i nigdy tego nie ogarniałem, nie wiem czemu. Jak coś od razu od góry mówię ) Kontakt: Steam, fb, forum na PW, także często można mnie zauważyć na ShoutBox'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Grudnia 2015 #368312 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Zapraszam na rozmowę na pw. Akceptuje na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Grudnia 2015 #368327 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi