Kapitan Czajnik Napisano 19 Grudnia 2015 #368275 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Nick:Why so serious? Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Sporawe mialem juz na 3 serwach admina wie ogarniam. Znajomość AMXX (W skali 1-10): hmm 5 Staż w CS-sie:4-6 lat Steam / NonSteam: Niestety nonsteam Dlaczego Ty:Bo jestem mily , uczciwy , lubiany przez wiekszosc i aktywny Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:uu z 4-5 h Kontakt:GG , Forum , Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.30:27050/top_players/?query=Why+so+serious%3F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 19 Grudnia 2015 #368291 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Lubie Cie, ale musze byc na Nie. - Nie dawno jakoś miesiąc temu, wyzywałeś jednego młodszego gracza, bo pchał się do CT... (Na jailu) - Piszesz jakieś bzdury zawsze na hudzie. (Na jailu) - Brak Steam.. + Jedynie to moim zdaniem, Cie ratuje GT i doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 19 Grudnia 2015 #368304 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Muszę być na Nie : - Grasz 3 dni na tym serverze - amxx + no aktywność jakaś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Czajnik Napisano 19 Grudnia 2015 Autor #368318 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Muszę być na Nie : - Grasz 3 dni na tym serverze - amxx + no aktywność jakaś jest 5-6 jest podstawowym dla admina ja nie startuje na opiekuna a co do czasu to wiekszosc tu adminow ma tyle samo co ja A co do cb heaven rozumiem ale nie przypominam sobie bym kogos wyzywal no chyba ze ja i on robimy to dla zartow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 19 Grudnia 2015 #368333 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Jestem na duże tak Mikro Ogar godzinki dużo gra bo z nim gram jedyny minus to steam , ze ns to nie znaczy ze musi być gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 19 Grudnia 2015 #368330 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Tak - Ogar - Daa się z Tobą pogadać - Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 19 Grudnia 2015 #368363 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Niestety jestem na nie -grasz 2 dni -nie widziałam ciebie na serwerze -nonsteam Mimo wszystko, powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Czajnik Napisano 19 Grudnia 2015 Autor #368368 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Niestety jestem na nie -grasz 2 dni -nie widziałam ciebie na serwerze -nonsteam Mimo wszystko, powodzonka Jak juz pisalem wiekszosc osob tez tak gra ale spx. Jak mnie nie widzialas na serwie jak wczoraj z tb gralem . To ze jestem ns nie oznacza ze jestem gorszy ale dziekuje ;*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 20 Grudnia 2015 #368432 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Ja również jestem na nie -pograłeś 2 dni i już złożyłeś podanie -mimo iż serwer nie dawno powstał to i tak za wcześnie złożyłeś te podanie -Brak steama +No ale coś tam ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 21 Grudnia 2015 #369014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 ja natomiast jestem na tak... na jailu mialem pare zastrzezen, ale na 4funie jest git +aktywny +bez spiny ps. jednak dla sprawdzenia czy da rade tu i tu to 2 tygodnie proby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Grudnia 2015 #369211 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi