Morderca Napisano 23 Sierpnia 2018 #526356 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Witam serdecznie dziś chciałem zrobić zrzut ekranu przez steam z f12 i zrobił się ale jest czarny o co chodzi ? patrzyłem co ludzie piszą na necie i jest słąbo nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Sierpnia 2018 #526410 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 sprawdź czy dobrze ustawiłeś Też tak miałem i miałem jakieś błędy w ustawieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 24 Sierpnia 2018 Autor #526479 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 ale co mam sprawdzić ? i co w razie w poprawić ?. Więcej informacji proszę. dodam ze do nie dawna było wszystko git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2018 #526678 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Wejdź w Steam - Ustawienia - w grze i tam masz napisane Skrót klawiszowy zrzutu ekranu i zmień na jakąć litere/cyfrę i potem zresetuj steam jak nie zadziała to może napisz do Support Steam https://help.steampowered.com/pl/?snr=1_44_44__23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 27 Sierpnia 2018 Autor #526758 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Temat do zamknięcia. Rozwiazania: re instalal cs i steamjak nie pomaga to pisanie do support steam o plikier steam po aktualizacji. Ponieważ często gesto podczas pobierania aktualizacji steam zapomni dać komplet. . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 27 Sierpnia 2018 #526790 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Morderca dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi