Mr.richard't Napisano 24 Sierpnia 2018 #526460 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Nick:Mr.richard'tWiek:17Doświadczenie :małeZnajomość AMXX (W skali 1-10):9Staż w CS-sie: 6 lat NonSteamDlaczego Ty:Mysle ze jestem lubiany na serwerze spedzam tam duzo czasu i chcem dopilnowac porzadku bo coraz wiecej jest cheaterowCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3 godzinyKontakt: e-mail: [email protected]Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/mrrichardt/ Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez Mr.richard't Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 27 Sierpnia 2018 #526805 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Zapraszam do wypowiedzi @Baba_Yaga, @OlaCsOwa, @Darshil, @..Scream.. , co z wami? Mr.richard't i Baba_Yaga dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baba_Yaga Napisano 30 Sierpnia 2018 #527159 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) na tak +wiek +GT -lagi mysle ze mozna mu dac na probe Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez Baba_Yaga OlaCsOwa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlaCsOwa Napisano 1 Września 2018 #527326 Udostępnij Napisano 1 Września 2018 na tak +wek +aktywny -doświadczenie +amxx myślę że można dać mu sznsę Baba_Yaga dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 1 Września 2018 #527352 Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Na NIE. Kilka prostych powodow pierwszy ping grasz z pingiem ponad 200 mowilem kilka razy co zrobic jak nie wiesz napisz na pw lub apytaj Yagi on tez mial a gra juz normalnie czasem troche go przytnie. Bany za tekstury i miny. Miales tu kiedys bana na TYR4N do czego sam sie przyznales w rozmowie ze mna .Nie zapominam ludzi z ktorymi gram prawie 3 lata tutaj. https://multi-head.pl/profile/41242-tyr4n/ Prosil bym o sprawdzenie czy nie jest to kolejne konto multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.richard't Napisano 2 Września 2018 Autor #527419 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 darshil jakie miny pingu mam 40 a o scinach nigdy mi nie wspomniales co mam zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 2 Września 2018 #527449 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 @Mr.richard't jest mnóstwo poradników na poprawienie pingu i ogarnięcie lagów. Wystarczy spróbować. Jest 2018 rok, takie rzeczy były problemem ciężkim do rozwiązania jakieś 10 lat temu. Admin nie może psuć innym rozgrywki, więc dopóki masz wysoki ping/lagi, nie możemy dać Ci szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 2 Września 2018 #527450 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi