Eksiak Napisano 25 Sierpnia 2018 #526620 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) wój nick podczas gry:EksiakGodzina, data zdarzenia:Ok 16 albo 17 2018-8-25Mapa:css_cacheSTEAM_ID / IP:VALVE_2 : 0 : 2028085926Uzasadnienie:Admin mi napisal na forum zebym nie wchodzil na serwer bo dostlalem bana za podpowiadanie bratu a brat mi podpowiadal a ja nie bylem na forum bo gralem w inna gre . Napisal ze dostalem na tydzien w banie. Potem klocilem sie z 3 adminami chyba potem po klotni napisali mi ze mam perma. A dokladnie dostalem bana za : ' wchodzenie na aktywnych banie , dostales na tydzien za te infa ' . Moze cos napisalem zle ale pisalem na szybko. Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez Eksiak zapomnialem napisac daty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Sierpnia 2018 #526621 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 Wszedłeś na aktywnym banie, więc nie licz na UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Sierpnia 2018 #526622 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi