Sosya Napisano 19 Grudnia 2015 #368186 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 'Przepraszam bardzo ale ostrzeżenie jest nie słuszne http://multi-head.pl/index.php?/topic/69318-ostrze%C5%BCenia-admin%C3%B3w/page-2 dlaczego? już wyjaśniam, powód bana był "demko hltv na forum do przeanalizowania" a że hltv nie działało akurat w tym samym dniu co sam EVO napisał w odwołaniu bana "cygan" to już nie moja wina, ja na temat hltv że nie działa nic nie wiedziałem więc ostrzeżenie nie słuszne. Proszę o zdjęcie ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 19 Grudnia 2015 #368193 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Był taki powód bo taki dałeś. Twoim OBOWIĄZKIEM jest nagranie demka i dopiero banowanie gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Grudnia 2015 #368211 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Będąc adminem akceptuje się obowiązki płynące z tego polecam chociażby niedawno założony temat http://multi-head.pl/index.php?/topic/77779-dema-admin%C3%B3w-a-hltv-serwer%C3%B3w/. W dodatku po mojej wypowiedzi w danym temacie powinieneś odpisać (wówczas zapewne nie otrzymałbyś ostrzeżenia), ponieważ zadałem dość jasne pytanie. W momencie, gdy banujesz z takim powodem spójrz czy na serwerze jest w ogóle HLTV.. W dodatku zbanowałeś osobę wielokrotnie banowaną poprzez ss, były też przedstawiane dema w tym kierunku, zawsze ukazywała się czysta gra. W tym wypadku niestety, lecz ostrzeżenie pozostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Grudnia 2015 #368212 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi