myrtw0w Napisano 27 Sierpnia 2018 #526778 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 nick: myrtw0w data: 27.08.2018 godz ok. 14 mapa: cache steam ID; https://steamcommunity.com/id/myrtGOD/ Zostalem nieslusznie zbanowany za podawanie infa na tsie. Siedzialem z kolega na teamspeak-u, ale nie podawalismy info tylko rozmawialismy i beke robilismy. Lup3k mnie zbanował bez dowodow, nie gralem perfidnie ani nic z tych rzeczy. Pewni gracze nizszych rang mogli tak pomyslec ale trzeba na to spojrzec z perspektywy mojej rangi. Skad wiedzieli ze siedzimy na ts-ie? Czasem mowilem cos smiesznego nawiazujacego do czegos co powiedziala pewna osoba w przeciwnej druzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 28 Sierpnia 2018 #526964 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 @Arcanos oznaczam ciebie, bo temat jeden dzień już stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 28 Sierpnia 2018 #526966 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Poinformowałem Admina, ale widzę, że już prawie minęło 24h, a admina nie ma online, także daje ub. Resztę wyjaśnię z Adminem na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 28 Sierpnia 2018 #526967 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi