adrianos Napisano 3 Września 2018 #527542 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Witam. Kolejny problem to kradzieze punktów zdobytych i wyrzucanie z klanu przez nie wiadomo kogo. Oen mnie juz 3 zapraszal do klanu bo ktos mnie wyrzucil. O dziwo mam rezerwacje wiec nie wiem jakim cudem to sie dzieje. Chyba ze mi mina czas. Byc moze dobrym rozwiazaniem byloby aby klan zakladali ludzie z rezerwacja konta. Koszt nieduzy ale byloby sprawiedliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 3 Września 2018 #527562 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 @adrianos przecież nikt Wam nie każe dołączać do klanów których założyciele nie mają zabezpieczonych kont Poza tym jeśli dobrze pamiętam to do klanów ma być jakaś poprawka, nie @klqs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 3 Września 2018 #527563 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 (edytowane) Poprawka miala byc do klanow na cod 800 ale nie wiem co z tym bedzie bo trzeba sma znaleźć @SUNN. @SUNN. wiadomo kto ale narazie mu kiepsko idzie to szukanie xD Edytowane 3 Września 2018 przez klqs SUNN. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi