Mohamed Alli Napisano 21 Września 2018 #529132 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Twój nick podczas gry: Tryskający w Pupę Nami! Godzina, data zdarzenia: 21.09.2018 - 15:07:00 Mapa: De_Dust2 STEAM_ID / IP: http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=6719 Kolejny raz mam przez to Przechodzić??? Miałem tylko 250 kondycji, ciekawe co by było jakbym miał perk: Zmodyfikowany Żołnierz +25%"ps: nadal zbugowany jest" 2 Dema z ostatnich gier przed banem: https://www94.zippyshare.com/v/UiwlS4j0/file.html , https://www112.zippyshare.com/v/aCduVylG/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 21 Września 2018 #529134 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Od jakiegoś czasu admini zgłaszają mi Twoje niemożliwie szybkie bieganie. Tutaj są dwa demka, na jednym widać bieganie Covera przy 240 kondycji a na drugim Tryskającego przy kondycji 250, na moje oko jak i oko innego admina, niemożliwe jest aby 10 kondycji robiło aż taką różnicę, ale to już ocenicie sami. cover.dem tryskajacy.dem Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mohamed Alli Napisano 21 Września 2018 Autor #529135 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 (edytowane) Nie chcę mi się znów Tłumaczyć WAM PO RAZ DRUGI... Ostatnio dostałem bana za "KOMENDY" no i oczywiście musiałem czekać około 20 Godzin żeby Członek UBT sprawdził dema i ocenił"b-" dla nie kumatych że czyste. Po całej Aferze podobno WOLF pisał/rzeparbiał kij wie co robił ale wgrał Plugin który uniemożliwia cl_forw/side/bck powyżej 400, więc nie rozumiem??? Po za tym co to za Argument??? Wpisz komendę w konsoli i nagraj jak Biegasz, a następnie Porównaj do moich dem POV. Wielka szkoda że nie mam linka do Tamtego Tematu to skopiowałbym TREŚĆ wystarczyłoby+mam pobindowane klawisze tak że nawet jakbym wpisał cl_fo/si/ba +400 to od razu miałbym znów równe 400, nie będę tu podawać tego tylko PW Opiekunowi/UBT+ Czekam na Werdykt UBT kolejny raz... ps: Moderator+ proszę o Zamknięcie tematu żeby uniknąć zbędnego spamu. PRO ADMINI k***a POWIEDZCIE MI NA ILU FPS'ACH GRACIE I W JAKI SPOSÓB BIEGACIE, ZARAZ PODAM WSZYSTKIM BIND Z INNEGO COD'A KTÓRY UNIEMOŻLIWIA +400 WARTOŚCI, A KTO TROCHĘ POMYŚLI SOBIE PRZEROBI NA ILE BĘDZIE CHCIAŁ SKORO TACY CWANI JESTEŚCIE! @Vix33nek! @cover >>> Jeżeli pobiegniecie za mną Tak samo szybko lub szybciej Tyłem nawet na Komendach"+10 więcej kondycji ode mnie" To k***a możecie tego perma zostawić. Tylko jakąś obszerną mapę którą w miarę znam... Edytowane 21 Września 2018 przez Mohamed Alli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 21 Września 2018 #529136 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Jest to niemożliwością aby 10 punktów tak się różniło !! Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 23 Września 2018 #529502 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Demko musi zobaczyć jeszcze jedna osoba z wyższej administracji. Jutro zapadnie ostateczna decyzja. Do czasu wyjaśnienia sprawy @Mohamed Alli otrzymujesz UB. Mohamed Alli dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 29 Października 2018 #532918 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Trochę długo, ktoś? @WolfIDraV #Pracuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 30 Października 2018 #533133 Administrator Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Niestety kolego ale jak dla mnie wykorzystujesz bugi i nie jest to normalna szybkość. Kiedyś już osoba poruszająca i grająca tak jak ty dostała bana więc będę nadal się tego trzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 30 Października 2018 #533134 Administrator Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi