Gość Napisano 29 Września 2018 #530038 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 (edytowane) Data zdarzenia:29.09.2018Nick gracza: @SzymonsterDowody: sesio SteamID STEAM_0:1:189989868 SteamCommunity ID 76561198340245465 Adres IP 31.11.131.138 Typ Bana SteamID Powód Bana obraza admina Wykonano 29.09.2018 - 17:24:35 Długość Bana Odbanowany Wygasa Nie określono Zbanowny przez Szymonster SteamID Admina STEAM_0:0:433068698 Świadkowie:sma banUzasadnienie:graliśmy na full mapie ta małą z basenem a admin sobie postanowił zmienić mapę też na małą ale inną po co ?????? po zmianie mapy napisałem cytuje admin ciuliku po co zmieniasz mapę (z małej) na małą ? Moim zdaniem to nie jest obraza na 30 min a wg to chcę by admin banując mnie dał dowód Edytowane 29 Września 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonster Napisano 29 Września 2018 #530044 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 (edytowane) Witam :). Myślę że wyższe władzy administracji nie powinny wyciągać wobec mnie zbyt dużych konsekwencji . Graliśmy na mapie fy_pool_day dostałem propozycje coś w stylu może zmiana tej mapy ? pomyślałem w sumie czemu nie w końcu jestem od tego by pomagać. I to nie tak że zmieniłem od tak mapę tylko zrobiłem głosowanie zmiana mapy ? TAK NIE . Większość serwera ,znaczna większość była na tak. Więc poprosiłem aby ludzie pisali mi na jaką mapę ma być zmiana . Osoby które były na serwerze pisały cs_wiocha i dust2x2. Więc dałem te mapy do wyboru Cs_wiocha czy dust2x2 ludzie wybrali wioche . Zmieniłem kazdy byl zadowolony . Powód o danie bana dla pana sesio to po prostu taki że nie lubię chamstwa i walczę o to aby na serwerze panowała kultura . Słowo ciuliku jest zdrobnieniem słowa Ciul , przynajmniej ja tak to odebrałem , Tak wiem że może i pochopnie zareagowałem za co przepraszam Sesio za to . Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczoru przy pięknej słonecznej sobocie . Przepraszam Sesio Edytowane 29 Września 2018 przez Szymonster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2018 #530046 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 (edytowane) ja wszedłem w momencie jak zmieniałeś mapę więc też przepraszam,myślałem że się bawisz a słowo ciulik to nie obraza jak dla mnie wiem co to chamstwo,głupia sytuacja wyszła, myślę że temat do zamknięcia. aa i na przyszłość staraj się dogadać i wytłumaczyć a nie od razu bana lepisz to potem skutkuje ilością graczy na naszym cod 200 Edytowane 29 Września 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonster Napisano 29 Września 2018 #530052 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Rozumiem też się wyglupiłem . Więc bez żadnych spin Sesio . Mogliśmy wyjaśnić niż zawracać czas na czytanie tego naszej Administracji . Pozdrawiam Serdecznie Myślę że temat zostanie zamknięty bez żadnej kary dla mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2018 #530053 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 też Cię przepraszam nie bierz nigdy od starej wygi nic na poważnie,ja też się zachowałem jak dziad ... ale wyszło na dobre każdy uczy się dalej,powodzonka .... proszę o Klamkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 29 Września 2018 #530054 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi