namm Napisano 1 Października 2018 #530233 Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Twój nick podczas gry:leszek Godzina, data zdarzenia:5 min temu Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:VALVE_1:0:2086599413 Uzasadnienie:dostalem bana do mialem staty 14:1... powod ab, ale jak moge mieć aktywnego bana skoro od wczoraj mam csa na kompie, kiedys grałem, wbiłem z nudów a tu zaraz ban... widziałem w banach nick o nazwie leszek, ale to nie sa moje bany, macie valve bo ip mi sie nie wyswietlilo w konsoli, prosze to sprawdzic i mi to opisać bo coś tu nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 1 Października 2018 #530239 Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Po pierwsze To chyba Twoje nie? Po 2 na nick leszek jest oprócz tego za ab 7 innych twierdzisz, że nie Twoich banów ale mimo, że masz zmienne ip to sam zakres się zgadza Chyba jednak Twoje VALVE tak samo można zmienić, żadna sztuka. Tak więc chyba jednak wszystko tu gra bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Października 2018 #530245 Udostępnij Napisano 1 Października 2018 zakończ te trollowanie powinni Ci tutaj i bana dać !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Października 2018 #530246 Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi