think! Napisano 18 Grudnia 2015 #367803 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): teraz Nick admina/gracza, który zawinił: BeZzi Dowody: demko - można oglądać od 11:00 chyba że się komuś nudzi -> http://www.filedropper.com/16_2 Świadkowie: demko Uzasadnienie: Postawiłem miny prawidłowo na cs_office w pobliżu respa CT i dostałem bana z takim powodem! Tam się zawsze stawia miny (OD LAT) i jest to miejsce prawidłowe, co wymyśla ten admin ? Powód "miny na bs do hostów" ? Nie widzę takiego zastrzeżenia w regulaminie min to raz. DWA moje trzy miny w żaden sposób nie utrudniają uratowania hostów, bo po 1 wcale nie trzeba wchodzić w czerwony kwadrat by uratować hosty (wystarczy się zbliżyć na 2 metry do tego miejsca), dwa można pójść inna drogą z hostami, trzy - miny da się łatwo ominąć. A przede wszystkim jednak punkt pierwszy czyli REGULAMIN min. Ale admin BeZzi wpadł w moje miny kilka razy, więc zemścił się dając mi niesłusznego bana, proszę o zrobienie czegoś, bo tak być nie może, że miny niby stoją źle, jak admin w nie wpadnie! Cytat z regulaminu: Miny i pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie, jak i również w niskich przejściach. (Ban 30 min). [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'miny na bs do hostow' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:24380648' [AMXBans] Your IP: '89.229.180.62' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 18 Grudnia 2015 #367817 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Zapraszam admina @@BeZi do wypowiedzi oraz przedstawienia jakichkolwiek dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudnia 2015 #367821 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 kilka razy dostalem bana wlasnie za takie miny na tym serwie i szczerze czy miny tam gdzie doprawadzamy hosty przez ct sa OK ? wpadasz z hostami i zgon. przepraszam gracza @think! wiecej sie to nie powtórzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 18 Grudnia 2015 Autor #367823 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 To dostawałeś bany niesłuszne. Szkoda, że jak już zostałeś adminem to jednak nie zapoznałeś się z regulaminem, bo to twój obowiązek. A jak człowiekowi grać się chce to czekanie pół godziny, bo adminowi coś się wydawało jest kiepskie Miejsce może Ci się wydawać złe, ale ja postawiłem miny zgodnie z wytycznymi regulaminu, który jednak do czegoś służy. Nie może każdy admin ustalać swoich zasad przecież. ok, temat chyba do zamknięcia. pozdrawiam, think! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudnia 2015 #367830 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 masz racje @think! przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 18 Grudnia 2015 #367835 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Czas bana już dawno się skończył. @@BeZi dostajesz ostrzeżenie. Następnym razem się pilnuj i zastanów zanim bana dasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 18 Grudnia 2015 #367836 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi