think! Napisano 18 Grudnia 2015 #367803 Napisano 18 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): teraz Nick admina/gracza, który zawinił: BeZzi Dowody: demko - można oglądać od 11:00 chyba że się komuś nudzi -> http://www.filedropper.com/16_2 Świadkowie: demko Uzasadnienie: Postawiłem miny prawidłowo na cs_office w pobliżu respa CT i dostałem bana z takim powodem! Tam się zawsze stawia miny (OD LAT) i jest to miejsce prawidłowe, co wymyśla ten admin ? Powód "miny na bs do hostów" ? Nie widzę takiego zastrzeżenia w regulaminie min to raz. DWA moje trzy miny w żaden sposób nie utrudniają uratowania hostów, bo po 1 wcale nie trzeba wchodzić w czerwony kwadrat by uratować hosty (wystarczy się zbliżyć na 2 metry do tego miejsca), dwa można pójść inna drogą z hostami, trzy - miny da się łatwo ominąć. A przede wszystkim jednak punkt pierwszy czyli REGULAMIN min. Ale admin BeZzi wpadł w moje miny kilka razy, więc zemścił się dając mi niesłusznego bana, proszę o zrobienie czegoś, bo tak być nie może, że miny niby stoją źle, jak admin w nie wpadnie! Cytat z regulaminu: Miny i pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie, jak i również w niskich przejściach. (Ban 30 min). [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'miny na bs do hostow' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:24380648' [AMXBans] Your IP: '89.229.180.62' [AMXBans] ===============================================
bydlak Napisano 18 Grudnia 2015 #367817 Napisano 18 Grudnia 2015 Zapraszam admina @@BeZi do wypowiedzi oraz przedstawienia jakichkolwiek dowodów.
Gość Napisano 18 Grudnia 2015 #367821 Napisano 18 Grudnia 2015 kilka razy dostalem bana wlasnie za takie miny na tym serwie i szczerze czy miny tam gdzie doprawadzamy hosty przez ct sa OK ? wpadasz z hostami i zgon. przepraszam gracza @think! wiecej sie to nie powtórzy .
think! Napisano 18 Grudnia 2015 Autor #367823 Napisano 18 Grudnia 2015 To dostawałeś bany niesłuszne. Szkoda, że jak już zostałeś adminem to jednak nie zapoznałeś się z regulaminem, bo to twój obowiązek. A jak człowiekowi grać się chce to czekanie pół godziny, bo adminowi coś się wydawało jest kiepskie Miejsce może Ci się wydawać złe, ale ja postawiłem miny zgodnie z wytycznymi regulaminu, który jednak do czegoś służy. Nie może każdy admin ustalać swoich zasad przecież. ok, temat chyba do zamknięcia. pozdrawiam, think!
bydlak Napisano 18 Grudnia 2015 #367835 Napisano 18 Grudnia 2015 Czas bana już dawno się skończył. @@BeZi dostajesz ostrzeżenie. Następnym razem się pilnuj i zastanów zanim bana dasz.
bydlak Napisano 18 Grudnia 2015 #367836 Napisano 18 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
Popularne Dni
18 Gru
7
Najaktywniejsi w tym temacie
bydlak 3 posts
think! 2 posts
Popularne Dni
18 Gru 2015