Skocz do zawartości

skarga na BeZzi

think!

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): teraz

Nick admina/gracza, który zawinił: BeZzi

Dowody: demko - można oglądać od 11:00 chyba że się komuś nudzi -> http://www.filedropper.com/16_2

Świadkowie: demko

Uzasadnienie: Postawiłem miny prawidłowo na cs_office w pobliżu respa CT i dostałem bana z takim powodem! Tam się zawsze stawia miny (OD LAT) i jest to miejsce prawidłowe, co wymyśla ten admin ?

Powód "miny na bs do hostów" ? Nie widzę takiego zastrzeżenia w regulaminie min to raz. DWA moje trzy miny w żaden sposób nie utrudniają uratowania hostów, bo po 1 wcale nie trzeba wchodzić w czerwony kwadrat by uratować hosty (wystarczy się zbliżyć na 2 metry do tego miejsca), dwa można pójść inna drogą z hostami, trzy - miny da się łatwo ominąć. A przede wszystkim jednak punkt pierwszy czyli REGULAMIN min. Ale admin BeZzi wpadł w moje miny kilka razy, więc zemścił się dając mi niesłusznego bana, proszę o zrobienie czegoś, bo tak być nie może, że miny niby stoją źle, jak admin w nie wpadnie!

Cytat z regulaminu: Miny i pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie, jak i również w niskich przejściach. (Ban 30 min).

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server!

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Reason: 'miny na bs do hostow'

[AMXBans] Duration: '30 minutes'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:24380648'

[AMXBans] Your IP: '89.229.180.62'

[AMXBans] ===============================================

kilka razy dostalem bana wlasnie za takie miny na tym serwie i szczerze czy miny tam gdzie doprawadzamy hosty przez ct sa OK ? wpadasz z hostami i zgon. 

przepraszam gracza @think! wiecej sie to nie powtórzy . 

To dostawałeś bany niesłuszne. Szkoda, że jak już zostałeś adminem to jednak nie zapoznałeś się z regulaminem, bo to twój obowiązek. A  jak człowiekowi grać się chce to czekanie pół godziny, bo adminowi coś się wydawało jest kiepskie :/

Miejsce może Ci się wydawać złe, ale ja postawiłem miny zgodnie z wytycznymi regulaminu, który jednak do czegoś służy. Nie może każdy admin ustalać swoich zasad przecież.

ok, temat chyba do zamknięcia.

pozdrawiam,

think!

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...