lemoN1 Napisano 17 Października 2018 #531683 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 siemanko dostałem bana od legendisback na serwerze [COD 801] bana dostałem za ping na 5 minut i od tego czasu nie mogę wejść na serwer i wciąż wyskakuje mi nieprawidłowe chasło proszę o naprawienie tegoczegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 17 Października 2018 #531688 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 (edytowane) Po pierwsze odwolaj się do wzoru Po drugie jak nie możesz wejsc to w konsole w pisz setinfo _pw "hasło" Wszystko jasne temat zamykam Edytowane 17 Października 2018 przez Di4bLo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 17 Października 2018 #531695 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi