luxetorpeda Napisano 18 Grudnia 2015 #367658 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Twój nick podczas gry:luxetorpeda Godzina, data zdarzenia:1615 Mapa:assalut STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Dostałem Bana ze przed czasem pusciłem ale to nie ja naprawde jakies dowody ?? Nie ma tylko przypuszczenia bo jak skakałem to wcisałem e odruchowo strzelało juz sie pilnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 18 Grudnia 2015 #367661 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Zastosuj się do wzoru. Na Twój nick nie ma żadnego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 18 Grudnia 2015 #367670 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Na ip widnieje ban za moce klas przed 2:07 Zapraszam admina @@WilkuPL do wypowiedzi i przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilkuPL Napisano 18 Grudnia 2015 #367704 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Niestety nie posiadam dowodów na tego(bana), ponieważ za szybko zareagowałem,a dopiero później zobaczyłem że demko się nie nakręciło. Jestem przygotowany na ostrzeżenie. Dodam tylko to że ten człowiek zasługiwał na tego bana, ponieważ cały czas używa nalotów przed 2:07. Ale cóż nie mam dowodów. Proszę o zamknięcie tematu. Jeśli jednak mogę dodać demko to dodam z innej mapki. http://www55.zippyshare.com/v/wEANQpU4/file.htmlczas: 12:17. Nalot zrobiony 2:13 tuż po rozpoczęciu rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 20 Grudnia 2015 #368387 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Na tym demie może raz nie zdąrzyło mu się zmieścić z nalotami- więc za to mógł być ban słuszny- pozostałe akcje- było ok. Szkoda, że nie ma dema z godziny, w której był nadany ban. Niestety na tym hltv ucina trochę akcji i nie widać wszystkiego. Postaraj się następnym razem o demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 20 Grudnia 2015 #368389 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi