Aleksandraaena Napisano 23 Października 2018 #532394 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Nick: ~.[O!a *.[Bog!N!].* Cs'a].~Wiek: 18Doświadczenie (w byciu adminką): Byłam adminką na paru serverach Znam się na komendach.Staż w CS-ie: Gram 5,5 lat w cs-a więc raczej tak.Steam / NonSteam: NonsteamDlaczego Ty:Ponieważ gdy nie ma Admina to nagle połowa servera wchodzi na Txt i używają wulgaryzmów Dużo spędzam czasu i lubię porządek.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a :4-5hKontakt: Gadu-Gadu 65283839Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/~.[O!a *.[Bog!N!].* Cs'a].~/80.72.40.110:27027/ .:lHlQlAl:. i Baba_Yaga dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 24 Października 2018 #532405 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Na TAK +Sporo gra +Kontaktowa osoba +Kultura -brak mikrofonu (mikrofon kosztuje niecałe 20 zł) Nie napisałaś nic o amx sprawdzimy jak sobie radzisz Jeśli będą jakieś problemy pisz pomogę @Darshil @Siara @BosoPrzezSwiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BosoPrzezSwiat Napisano 24 Października 2018 #532411 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 (edytowane) Godzinę temu, .:lHlQlAl:. napisał: Na TAK +Sporo gra +Kontaktowa osoba +Kultura -brak mikrofonu (mikrofon kosztuje niecałe 20 zł) Nie napisałaś nic o amx sprawdzimy jak sobie radzisz Jeśli będą jakieś problemy pisz pomogę @Darshil @Siara @BosoPrzezSwiat oooo kurcze jak to jest możliwe że ja mam dwa konta ? :O ojjjj musze sie zgłosić do administracji bo coś tu jest nie halo Jeszcze nie jestem adminem ale jak mogę się wypowiedzieć to jestem na DUŻE TAK + kulturka + aktywna + bez zastrzeżeń Edytowane 24 Października 2018 przez BosoPrzezSwiat .:lHlQlAl:. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baba_Yaga Napisano 25 Października 2018 #532498 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Na Tak +doświadczenie w byciu adminem +wiek +często jesteś na serwerze +miła +mało adminów -GT słabe, ale mam nadzieję, że nadrobisz +ogarnięta +pomocna Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 26 Października 2018 #532643 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 (edytowane) jestem na nie -słaby komp -0 skilla tylko ze scouta potrafi grac -arogancka -nie znam cmd jej -amxy tez sie chyba nie zgadzaja -podaj nazwy serwerow jakich bylas -nie kojarze cie z zadnych serwerow wiec jestem na NIE. - za mało gra na tym serwerze okolo 3 tysiecy minut przegranych czyli liczac okolo 2 i pól dnia Edytowane 26 Października 2018 przez Srelok BosoPrzezSwiat dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi