LukiBGO Napisano 4 Listopada 2018 #533727 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Więc wbijam na swój profil i widzę to: Dla uproszczenia na pierwszym screenie widać, że mam rangę Admina COD 801 lecz na drugim obrazku nie mam tej rangi mam tylko premium (chciałbym dodać, że nie straciłem jeszcze rangi admina, przynajmniej nic o tym nie wiem żebym miał ją stracić). Resetowałem komputer itp. i dalej nic. PS.: Wszystko rysowałem na TouchPad'em w laptopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Listopada 2018 #533730 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 ten sam problem wystepuje przy modku ts3, ponizej przyklad z profilu @Idealna Bania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukiBGO Napisano 11 Listopada 2018 Autor #534882 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 (edytowane) Chcialem sie dowiedzec czy wkoncu ktos cos z tym zrobi? @LOLSON @Ania #Urlop @aureox#URLOP i inni Edytowane 11 Listopada 2018 przez LukiBGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopada 2018 #534885 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Ja czasami mam tak że wchodzę w profil i mam inne rangi np. Bywalec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi