Ania Napisano 11 Listopada 2018 #534846 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Z dniem dzisiejszym rezygnuję z ragi s@ Myślałam o tym od dłuższego czasu i w końcu temat napisałam. Dzięki za danie szansy @aquax. Piszę temat w zmianach personalnych, ponieważ to nie jest pożegnanie. Ja tu cały czas będę (głównie na ts). Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za te kilka lat SQNFUN, pionteczekessa, SUNN. i 22 innych dodali reakcje 2 12 3 7 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Listopada 2018 #535001 Administrator Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Dziękuję Ci za wszystko ale nie żegnam się z Tobą bo zmienia się tylko ranga a nie nasz kontakt Ania dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Listopada 2018 #535002 Administrator Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi