Locos Napisano 12 Listopada 2018 #535147 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Nick: LocosWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): Ponad rok na innym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: około 7 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Jest mało adminów oraz uważam że jestem odpowiednim kandydatem na to by zostać adminem dzięki temu że już byłem nim kiedyś Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-5 godzin w zależności od czasu (gram też czasem na cod 400)Kontakt: email/nr tel/ggLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Locos/80.72.40.110:27008// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xAdrriano Napisano 12 Listopada 2018 #535153 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Wiek+ Amx+ Steam+ Gt- admin ma być codziennie na serwerze Jestem na nie Jak poprawisz GT to na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locos Napisano 12 Listopada 2018 Autor #535154 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 1 minutę temu, xAdrriano napisał: Gt- admin ma być codziennie na serwerze Jak poprawisz GT to na tak Jestem codziennie ale mówię o czasie od 1-5 czasami dłużej, że nie zawsze mogę być długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 12 Listopada 2018 #535155 Weteran MH Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14 dni od momentu odrzucenia przez Administrację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 12 Listopada 2018 #535156 Weteran MH Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi