CukierkowyMario Napisano 13 Listopada 2018 #535413 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Eloszka . Mam propozycję rozbudowania ts3. a jaką? Otóż to czy jest taka możliwość Dodania kanału Freestyle.?. Freestyle czyli wolny styl w rapie . Gracze mogę się pokazać z lepszej i z gorsze strony . bity / bit-instrumental np. Braga, oldschool ,dark , psycho , na wolno , aggressive rap itd. Może jest u nas paru graczy których warto docenić i są niezli w tym co robią . nie mówię że to wypali , to tylko moja propozycja może zrobi się więcej ludzi na ts3. To zostawiam do waszych argumentów. Po za tym chyba nie ma takie kanału na ts3 chyba że ja o czymś nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2018 #535418 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Mamy "tyralnie", która jest przeznaczonym kanałem do tego typu wydarzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 13 Listopada 2018 #535421 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Taki kanal powstaje w przypadku tego wydarzenia m.in. A czy mialby byc na stale? Czemu nie, przeciez nie staloby sie nic zlego, gdyby administracja dodala dodatkowy kanal. W sumie to i tak nikt tam nie bedzie siedzial, ale no coz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 13 Listopada 2018 #535425 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 kanał "dodany". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 13 Listopada 2018 #535426 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi