Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2015 #367300 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Nick: TwiX Wiek:22 Doświadczenie (w byciu adminem): Admin na kilku serverach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: kilka lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Bo lubie czytą gre bez cziterów i chce pomagac innym Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zależności od wolnego czasu ale zazwyczaj kilka godzin dziennie. Kontakt: Cs, Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 17 Grudnia 2015 #367301 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Heh... na tak +wiek +steam +dużo gra (wieczorami także) +staż w cs +miał już admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 17 Grudnia 2015 #367303 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Na nie po raz kolejny. Powody wciaz te sane - nieznajomosc regulaminu i brak aktywnosci na u@. Edit: to juz trzecie podanie i kopiuj/wklej. Wysililbys sie jakos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ran Napisano 17 Grudnia 2015 #367316 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Z tego co ja wiem to rekrutacja zamknięta A co do podania to neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Grudnia 2015 #367392 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Na tą chwilę rekrutacja zostaje zamknięta. Przykro mi, spróbuj następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Grudnia 2015 #367393 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi