Xiaomi Napisano 24 Listopada 2018 #536782 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 (edytowane) Nick: Szybki < 3Wiek: 18Doświadczenie (w byciu adminem): Współwłaściciel paru serwerów, admin na parunastu (czasy codów i diablo modów ale zdarzały się FFA/BF2)Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 (Pare rzeczy pasuje sobie przypomnieć :D)Staż w CS-sie: z przerwami to tak z 10 latSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Słyszałem że brakuje adminów, a nic mi nie daje takiej frajdy jak zbanowany cziter, czy wyrzucony 10 latek drący sie do mikro. Trudno mnie zdenerwować, jestem ogarnięty:)Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie, raz godzinke raz 5 Kontakt:inaczej gniazdkoLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Szybki <3/80.72.40.110:27026/ *emotka w nicku jest bez spacji ale się tu serduszko tworzyło xd Edytowane 24 Listopada 2018 przez Xiaomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 25 Listopada 2018 #536960 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 (edytowane) Jestem na TAK. Grywałem z tym graczem, zawsze kultura na poziomie, często bywa na serwerze, lubiany. Przyjął bym go na okres próbny. Pozdrawiam @MARCINKSYS @skylerb Edytowane 26 Listopada 2018 przez DionizyZlotopolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 1 Grudnia 2018 #537591 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Zgłoś się na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 1 Grudnia 2018 #537592 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi