FreeRuner Napisano 17 Grudnia 2015 #367112 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Nick: FreeRuner Wiek :17- w czerwcu 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie będę kłamał nigdy nie byłem Adminem ale Oglądam Overwatch'e i wielu graczy dzięki mnie dostało kare Znajomość AMXX (W skali 1-10): Powiedział bym 5/6-10 Staż w CS-sie: Około 6 lat Steam / NonSteam: Posiadam cs'a 1.6 bez steam Dlaczego Ty: Bo chciałbym pomóc w ogarnięciu servera i przy okazji sprawdzić się w roli Admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 3-4 godzin to zależy od szkoły Kontakt: Facebook o podanie danych zgadamy się Priv Link do GameTracker'a postaram się zrobić konto ale na razie nie mam jak bo wyrzuca mi przeglądarkę jak wejdę w panel rejestracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Variat Napisano 17 Grudnia 2015 #367119 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Ehh.. Mimo iż tu nie gram, mogę się wypowiedzieć na podstawie samego podania. Jako pierwsze, brak steam. To Cię u mnie dyskwalifikuje. Overwatch w cs GO a cs 1.6 to zupełnie inna bajka. Tam masz inną fizykę, dźwięk tak więc nie ma to żadnego związku (teoretycznie) Twoje GT- http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Grasz mniej więcej 21 godzin. Trochę mało lecz mnie przyjęto gdy miałem 29. Dla mnie bez steam na nie lecz nie wiem jak się zachowujesz na serwerze tak więc to jest inna kwestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeRuner Napisano 17 Grudnia 2015 Autor #367128 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Też ja nigdy nie składałem podania na admina a po za tym nie miałem pojęcia co wstawić do GT a co do overwatch to masz rację inna fizyka ale ta sama bajka w sprawie hackerów bo tam jaki i tu na servie maja strasznie podobne ruchy jak i celowanie tak też chodzenie np. gracz będzie chciał wejść w drzwi i np na wh zauważy przeciwnika za ścianą to automatycznie zwolni tempo i wejdzie z celownikiem nakierowanym w jego stronę . Także przepraszam za nie umiejętne złożenie podania i dziękuje za uwagi jaki tez komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 17 Grudnia 2015 #367172 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Narazie na nie - pograj jeszcze troche z nami i nabij godzin - brak gt - brak doswiadczenia(ale idzie sie nauczyc) Złóż podanie za dwa tygodnie teraz jest jescze troche za wczesnie i bede na tak jak bedziesz utrzymywal taka aktywnosc jaka jest teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeRuner Napisano 17 Grudnia 2015 Autor #367214 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 okey nie ma problemu dzięki za opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 17 Grudnia 2015 #367235 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Nie komentuj kazdego postu Robisz niepotrzebny spam ^^ Brak steam i godzinki przegrane na serwerze... pograj jeszcze troszku, daj sie poznac graczom i wtedy zloz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wislak_19o6^^ Napisano 17 Grudnia 2015 #367243 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Jestem na nie: - mało cie widze na serwe - brak steam - malo godz - nie jestes aktywny (nie zglaszasz nic na u@ itd) Pograj troche daj sie poznac i złoż podanko Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 17 Grudnia 2015 #367274 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Na nie Pograj z nami troche jeszcze - steam -nie zgłaszasz nic na u@ -godziny +Kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 17 Grudnia 2015 #367345 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Na NIE -Malo Cie widuje -Nie znam Cie zbyt z servera -Daj sie poznac -Komentujesz co drugi post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeVoR. Napisano 17 Grudnia 2015 #367461 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Jestem na nie -zabardzo nie widzialem Cie na serwie -steam -daj się poznac +kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZixoR Napisano 18 Grudnia 2015 #367633 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Jestem na nie. - steam - brak GT - mało Cie razy widziałem na serwerze - komentujesz posty + kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 19 Grudnia 2015 #367856 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Nie komentuj kazdego postu Robisz niepotrzebny spam ^^ Brak steam i godzinki przegrane na serwerze... pograj jeszcze troszku, daj sie poznac graczom i wtedy zloz podanie ty sie nie wypowiadaj na innych serwerach tylko na tym co grasz a co do podania estem na male tak -brak gt -popraw swoją aktywnosc i bedzie ok +wiek +dla mnie amx jest skurat jak będzie mial admina to sie poduczy jeszcze to wszystko s mojej strony i dodam setam nie jest obowiązkowy!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 19 Grudnia 2015 #367857 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Jestem na nie. - steam - brak GT - mało Cie razy widziałem na serwerze - komentujesz posty + kontakt Powodzenia czerwony kolor jest tylko dla administracji!!!! popraw na inny kolor bo warna dostaniesz uwie ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 19 Grudnia 2015 #368169 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Na razie jestem na NIE -pograj trochę z nami -daj się poznać -brak linku do GT(wcale nie trzeba się rejestrować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 19 Grudnia 2015 #368321 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 czerwony kolor jest tylko dla administracji!!!! popraw na inny kolor bo warna dostaniesz uwie ci Kolego a ty jesteś moderatorem, żeby upominać innych? Co do podania: - no godzin za wiele to nie masz, ale to inna sprawa - brak GT - doświadczenie - Overwatch'e w CS:GO to nie to samo co w 1.6 Ogólnie jestem na Nie Pozdrawiam Hatake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Grudnia 2015 #370558 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi