FILO Napisano 17 Grudnia 2015 #367059 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Panowie mysle ze przesada jest z tym 1/7 w tej klasie gdyz za szybko to wchodzi ... przy tylu apteczkach to naprawde przesada .. apteczki niech juz ma wkoncu to sanitariusz ale strzaly proponuje zrobic 1/13 ..taka jest moja propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ran Napisano 17 Grudnia 2015 #367063 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 FILO to w końcu klasa premium musi mieć coś dobrego Po 2 jak nikt nie grał nikt nie narzekał znalazł się gracz co ogarnia tą klasę wielki SZUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Grudnia 2015 #367066 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 @@FILO dobrze napisal klasa niemal niesmiertelna ostatnio zadałem jej 1800 dmg a ona nadal zyje, czesto zabija na strzał mozna by zmienic famasa na UMP lub zrobic 1/10 tego famasa lecz pewnie i tak sie bedzie bugowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ran Napisano 17 Grudnia 2015 #367068 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 @@FILO dobrze napisal klasa niemal niesmiertelna ostatnio zadałem jej 1800 dmg a ona nadal zyje, czesto zabija na strzał mozna by zmienic famasa na UMP lub zrobic 1/10 tego famasa lecz pewnie i tak sie bedzie bugowal. To może pompe zamienimy na m3 ? hmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 17 Grudnia 2015 #367070 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Ta klasa jest odrobinę za mocna. Myślę, że można dać 1/9 i 5 apteczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 17 Grudnia 2015 Autor #367071 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 1/9 to tez duzo wiec moze 1/11 i bedzie git ;] i te 5 apteczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ran Napisano 17 Grudnia 2015 #367072 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Moze wpisz sobie lekarz .... masz 1/13 z flamasa 5 apteczek .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Grudnia 2015 #367081 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Moze wpisz sobie lekarz .... masz 1/13 z flamasa 5 apteczek .... chyba 3 apteczki a nie 5 ma lekarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 17 Grudnia 2015 #367118 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 1/7 trzeba zmienic albo oslabic mu apteczki bo calym magazynkiem na mordercy/stalkerze nie da rady go zabic. jak stanie na apteczce o non stop ma max hp... nic go nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ran Napisano 17 Grudnia 2015 #367126 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Oj tam marudzisz bydlak pow że i tak bd nowe klasy a tak to fajna klasa mowi że nie śmiertelny 18 baniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 17 Grudnia 2015 #367130 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Wiedziałem,że w końcu ktoś napisze temat o osłabieniu sanitariusza Ktoś ogarnie dobrze premke to od razu idą skargi na tą klasę. Ja gram sanitarem i są utrudnienia z zabiciem mnie ale tez mam utrudnienia z zabiciem gracza z inna premką np czołgistą i niemal ze stalkerem. Jak gram kapitanem bądź konspirantem i bije mnie sanitariusz to nie płaczę bo nie raz da mi się go ubić. TO NIE JEST KLASA NIE DO ZABICIA Na każdą klasę jest sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 17 Grudnia 2015 #367136 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Jak nie masz nic 1/1 to go nie ubijesz... Klasa jest niesmiertelna praktycznie w 5 go mozna bic po bani ladowac caly magazynek i i tak on sobie stoi i ma full hp... Przesadzona jest ta klasa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ran Napisano 17 Grudnia 2015 #367139 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 hi hi hi Prawda papi nie bd zdradzał jak zabić sanitara :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 17 Grudnia 2015 #367140 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Sobek ale zobacz , ile ta klasa już jest na serwerze i nie było żadnych uwag do niej , kiedy ogarnęło się już ta klasę to zaczęły się pretensje jak z każdą premka . Na początku mało osób zwracało na tą klasę uwagę, "a jest sobie klasa nowa sanitariusz premka to nie opłaca się kupować bo jest podobny do lekarza " . Każda klasa ma swoje wady i zalety Wake up ogarnął ninje najlepiej , jak wejdzie jest lament na serwerze , Master ogarnął czołgistę też są lament na serwerze. Ja ogarnąłem sanitariusza i również zaczęły się płacze Ran , ja podałem przykłady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ran Napisano 17 Grudnia 2015 #367142 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Papi jak ty ogarnąłeś ? ja ogarnąłem też to możesz pow że wspólnie ją ogarnęliśmy. Po 2 są takie perki jak rusher 1/2 scaut 1/1 awp 1/1 PS 1/1 to praktycznie Sanitariusza nie ma co ma tylko 1/7 Co do osłabienia to bym był prędzej do stalkera jak ma ps jest nie do pokona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect Napisano 17 Grudnia 2015 #367179 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Sam grałem/gram sanitariuszem. Klasa naprawdę mocna. Często siada 1/7 ale nie zawsze są czasami chwile gdzie można wystrzelać cały magazynek i nie wejdzie. A co do magazynków strasznie szybko się marnują. A jak bym miał coś zmienić to apteczki zamiast 9 do 5 i tą 1/7 na 1/8 1/9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 17 Grudnia 2015 #367183 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Ja od samego oczątku mowilem ze ta klasa powinna się nazywać NIeśmiertelny a nie Sanitariusz Bo skoro sanitriusz to powinny być same apteczki zamiast 1/7 .. Ninja jest klasa która jest tu od samego początku . czolgista tez i kiedyś było ich więcej . Stalker jest jakiś czas i rzeczywiście z psem ciężko go zabic ale jak nie ma akurat hejka to da się go zabic normalnie .. A sanitriusz kosą cie zjedzie bo ma caly czas full hp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Grudnia 2015 #367202 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Rozmawiałem z opiekunem i podjęliśmy doszliśmy do wniosku, że przy okazji resetu klasa będzie zmieniona/osłabiona. Jak będzie wyglądać? Dowiecie się niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Grudnia 2015 #367203 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi