Arcanos Napisano 11 Grudnia 2018 #539051 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Moja propozycja dotyczyć działów zgłoś cheatera oraz odwołanie od bana. A dokładnie chodzi mi o dodanie w tych działach pod działów, jak : Counter-Strike 1.6 Counter-Strike: Global Offensive Posiadamy już 3 serwery oraz, jak każdy wie Cs go jest od jakiegoś czasu f2p, co wpłynęło pozytywnie na ilość graczy na serwerach, ale związku z tym też i mnóstwo cheaterow. Dlatego wpadłem na taką propozycję Iz niedługo pewnie będzie wiele zgłoszeń i odwołań. Więc myślę że taki podział uporządkowanie podzielenie społeczności Csgo i 1.6 jest potrzebny. Druga sprawa to ub team, ale to już w innym temacie, jeśli oczywiście przejdzie ta propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Grudnia 2018 #539089 Administrator Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Zrobimy pod to dodatkowe subforum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Grudnia 2018 #539090 Administrator Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi