kocina Napisano 14 Grudnia 2018 #539489 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Nick: hizen Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): adminowalem na wielu serwerach, z bardziej znanych kiedyś to rzeźnia.eu czy Fragmania z cs 1.5 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6, do przypomnienia Staż w CS-sie: gram od czasów podstawówki i cs 1.5, zapatrzony w starszych braci przeszło 15lat, o ile można to było nazwać wtedy graniem Steam / nonsteam: Steam Dlaczego Ty: zawsze sprawdzałem się w roli admina, nie mam jeszcze wbitych 30h, ale może uda się przymknąć oko, poza tym pracuje w domu i oprócz uczelni jestem cały czas przy komputerze wiec mogę reagować na wiadomości o czitach. Nie wiem ilu adminów jest na serwerze, ale ilekroć pisałem na u@ to nigdy nikt się nie odzywał i nie reagował, a haxy są codziennie, co stało się już męczące, dlatego pisze podanie teraz mimo braku 30h Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: min. 2h Kontakt: podam na priv komu będzie trzeba Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/hizen/80.72.40.110:27020/ ____________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Grudnia 2018 #539496 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Poczekajmy na wypowiedź reszty adminów, a w między czasie może powbijasz godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocina Napisano 15 Grudnia 2018 Autor #539569 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Godziny to kwestia poniedziałku najpóźniej, ciężej chyba będzie o wypowiedzi innych osób ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi