Moolson Napisano 16 Grudnia 2018 #539788 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Data zdarzenia:16.12.2018r godzina okolo 15:30Nick gracza:ManiekDowody:No tutaj będą screeny:https://imgur.com/lwKlZ1yŚwiadkowie:Gracze z serveraUzasadnienie:Grałem sobie grałem jakiś typ zaczął mnie wyzywać chyba polak ale ja na to za bardzo nie zwracałem uwagi. Ale nagle tak z du*y maniek zaczął mnie wyzywać po czym uciekł liczę na ukaranie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 16 Grudnia 2018 #539794 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Tam jeszcze więcej epitetów poleciało od Mańka w Twoją stronę Widzę, że w bansie miał już kilka banów ale chyba za krótkich skoro dalej się nie nauczył więc za obrazę i wjazd na rodziców odpocznie sobie 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 16 Grudnia 2018 #539795 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi