Moolson Napisano 16 Grudnia 2018 #539789 Napisano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Data zdarzenia:16.12.2018r godzina okolo 16Nick gracza:polakDowody:No tutaj będą screeny:https://imgur.com/a/NRzZ2EPŚwiadkowie:Gracze z serveraUzasadnienie:Tak wiem że to takie wyzwisko 10 latka no ale jak po rodzicach jadą to wiecie i jeszcze piszą że max ban 30 minut nie da się wytrzymać ja sobie siedzę a on zaczyna wyzywać bo mu napisałem że nie nic nie umie bo nie ogarniał pisania U@ itd XD więc a to nie 1 wyzwisko jest jeszcze ich dużo Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Moolson nie ten nick wpisalem xD
BosoPrzezSwiat Napisano 16 Grudnia 2018 #539790 Napisano 16 Grudnia 2018 Co do skragi uważam że jest zbędna i zostanie zamknięta ponieważ byłem w tym momęci i wszystko obserwowałęm jechaliście po sobie oby dwaj to po pierwsze a po drugie tak jak dałem ostrzeżenie ,, na serwerze obowiązuje kultura ! " tak sie wszystko uspokoiło aaa ty masz ale nwm o co Koleś nie ogarnia pisania na u@ ale to nie powód do dyskryminacji innych ^^
~Czarna~ Napisano 16 Grudnia 2018 #539797 Napisano 16 Grudnia 2018 @BosoPrzezSwiat Nie nie jest zbędna i nie zostanie zamknięta. Wszedłeś na serwer dokładnie 15.45 a wyzwiska miały miejsce sporo wcześniej. I co ma wjazd na rodziców do tego, że koleś nie ogarnia pisania na u@ bo nie rozumiem? Też miał wcześniej sporo banów za kulturę i wyzwisk w stronę mamy było więcej niż na screenie więc tak jak kolega z poprzedniej skargi dostaje bana na 3 dni. No Pr0blem dodał reakcję 1
~Czarna~ Napisano 16 Grudnia 2018 #539798 Napisano 16 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
16 Gru
4
Najaktywniejsi w tym temacie
~Czarna~ 2 posts
BosoPrzezSwiat 1 post
Moolson 1 post
Popularne Dni
16 Gru 2018
4 posts
Popular Posts
~Czarna~
@BosoPrzezSwiat Nie nie jest zbędna i nie zostanie zamknięta. Wszedłeś na serwer dokładnie 15.45 a wyzwiska miały miejsce sporo wcześniej. I co ma wjazd na rodziców do tego, że koleś nie ogarnia pisan