Moolson Napisano 16 Grudnia 2018 #539789 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Data zdarzenia:16.12.2018r godzina okolo 16Nick gracza:polakDowody:No tutaj będą screeny:https://imgur.com/a/NRzZ2EPŚwiadkowie:Gracze z serveraUzasadnienie:Tak wiem że to takie wyzwisko 10 latka no ale jak po rodzicach jadą to wiecie i jeszcze piszą że max ban 30 minut nie da się wytrzymać ja sobie siedzę a on zaczyna wyzywać bo mu napisałem że nie nic nie umie bo nie ogarniał pisania U@ itd XD więc a to nie 1 wyzwisko jest jeszcze ich dużo Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Moolson nie ten nick wpisalem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BosoPrzezSwiat Napisano 16 Grudnia 2018 #539790 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Co do skragi uważam że jest zbędna i zostanie zamknięta ponieważ byłem w tym momęci i wszystko obserwowałęm jechaliście po sobie oby dwaj to po pierwsze a po drugie tak jak dałem ostrzeżenie ,, na serwerze obowiązuje kultura ! " tak sie wszystko uspokoiło aaa ty masz ale nwm o co Koleś nie ogarnia pisania na u@ ale to nie powód do dyskryminacji innych ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 16 Grudnia 2018 #539797 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 @BosoPrzezSwiat Nie nie jest zbędna i nie zostanie zamknięta. Wszedłeś na serwer dokładnie 15.45 a wyzwiska miały miejsce sporo wcześniej. I co ma wjazd na rodziców do tego, że koleś nie ogarnia pisania na u@ bo nie rozumiem? Też miał wcześniej sporo banów za kulturę i wyzwisk w stronę mamy było więcej niż na screenie więc tak jak kolega z poprzedniej skargi dostaje bana na 3 dni. No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 16 Grudnia 2018 #539798 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi