DeN@T Napisano 19 Grudnia 2018 #540143 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Chciałbym zaproponować klasę która kiedyś była na tym serwerze. Klasa ta była około 3 lata temu jak jeszcze byłem adminem. Bardzo wiele osób grało tą klasą w porównaniu do klasy "Szeregowiec" gdyż te dwie klasy są podobne. Proponuje wprowadzić tę klasę dodatkowo albo zamienić klasę "Szeregowiec" na moją propozycję tzn "Partyzant". Zapewniam wszystkich że wiele osób będzie grać tą klasą jak dawniej. Z tego co widzę to nikt nie gra klasą "Szeregowiec" stąd moja propozycja. Przechodząc do szczegółó... Nazwa klasy: Partyzant Jej umiejetności: UMP45 [1/15], 2 Skoki, Zmniejszona widoczność (podobnie jak u skoczka) Jakie bronie posiada: UMP45, USP, hegrenade, smokegrenade, flashbang Statystyki: Inteligencja: 10 Życie: 20 Wytrzymałość: 10 Kondycja: 20 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: Brak takowej umiejętności Jestem pewnie że wielu graczy z uśmiechem na twarzy będzie grać tą klasą. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej decyzji Edytowane 19 Grudnia 2018 przez DeN@T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 28 Grudnia 2018 #541055 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 nie podoba mi sie ta propozycja. Lepiej zajmijmy sie obecnym burdelem na serwerze Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 28 Grudnia 2018 #541117 Weteran MH Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Na obecną chwilę nowe klasy odpadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 28 Grudnia 2018 #541118 Weteran MH Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi