Sh3n Napisano 16 Grudnia 2015 #366863 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Nie dawno odkryłem że można rozwalać miny używając smoka tj. kiedy ktoś z mojej drużyny postawi mine ja mogę ją rozwalić smokiem i na odwrót, a tak raczej nie powinno być Powinniście to poprawić żeby koledzy z drużyny nie psuli sobie gry, no chyba że to zostało specjalnie tak zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 16 Grudnia 2015 #366866 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Na kazdym cod modzie granaty rozwalaja miny. Inna droga i tak nikt w ten sposob min nie rozwala, kazdy leci odrazu na respy wroga ^^ #Edit Donwer, i tak teraz wiekszosc gra saperami dla min ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donwer'e Napisano 16 Grudnia 2015 #366873 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Nie ma takiej możliwości.Paczka Cod'a jest zbudowana tak, że miny można zniszczyć przez granat, bo każdy granat ma do samo Id. A wyobrażasz sobie jakby to było gdyby to usunąć? Chłopie cały serwer grałby miną, a przede wszystkim nie można by było zniszczyć takiej 1 miny, tylko jak na nią nadepnąć.I jak @up napisał, niech zostanie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 17 Grudnia 2015 #367123 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Dobrze jest jak jest. Każdy stara się dotrzeć na resp wroga , i nie zauważa min . Dzięki temu są łatwe fragi. Taka zaleta COD`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tududu Napisano 17 Grudnia 2015 #367125 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Raz że to jest dobre, a dwa że można w taki sposób zdetonować miny których nie da się obejść, a trzeba się przez nie przedostać jakoś I tak jak wyżej, ta możliwość była na każdym Codzie, także nie widzę sensu coś z tym robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sh3n Napisano 17 Grudnia 2015 Autor #367135 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Chodziło mi tylko o to czy nie da rady jakoś zrobić to tak żeby gracze z mojej drużyny ich nie rozwalali Bo to że przeciwnicy mogą je niszczyć w ten sposób jest jak najbardziej na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Variat Napisano 17 Grudnia 2015 #367161 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Chodziło mi tylko o to czy nie da rady jakoś zrobić to tak żeby gracze z mojej drużyny ich nie rozwalali Bo to że przeciwnicy mogą je niszczyć w ten sposób jest jak najbardziej na plus Wątpię aby była taka możliwość, lecz nigdy nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Grudnia 2015 #367239 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Szczerze powiedziawszy nie wiem czy jest taka możliwość. Jeśli jest to postaram się żeby było zrobione, a jesli nie to zostanie jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Grudnia 2015 #367240 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi