Skocz do zawartości

Miny??

Sh3n

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dawno odkryłem że można rozwalać miny używając smoka tj. kiedy ktoś z mojej drużyny postawi mine ja mogę ją rozwalić smokiem i na odwrót, a tak raczej nie powinno być :P

Powinniście to poprawić żeby koledzy z drużyny nie psuli sobie gry, no chyba że to zostało specjalnie tak zrobione :P 

Nie ma takiej możliwości.Paczka Cod'a jest zbudowana tak, że miny można zniszczyć przez granat, bo każdy granat ma do samo Id.

A wyobrażasz sobie jakby to było gdyby to usunąć? Chłopie cały serwer grałby miną, a przede wszystkim nie można by było zniszczyć takiej 1 miny, tylko jak na nią nadepnąć.I jak @up napisał, niech zostanie tak jak jest.

Raz że to jest dobre, a dwa że można w taki sposób zdetonować miny których nie da się obejść, a trzeba się przez nie przedostać jakoś :)

I tak jak wyżej, ta możliwość była na każdym Codzie, także nie widzę sensu coś z tym robić.

Chodziło mi tylko o to czy nie da rady jakoś zrobić to tak żeby gracze z mojej drużyny ich nie rozwalali :P Bo to że przeciwnicy mogą je niszczyć w ten sposób jest jak najbardziej na plus :)

Wątpię aby była taka możliwość, lecz nigdy nie wiadomo.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...