aspoleczny111 Napisano 24 Grudnia 2018 #540591 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Witam, jako że mamy Święta Bożego Narodzenia chciałem zaproponować mapę Mirage, lecz w świątecznej edycji. Myślę że taka rzecz mogłaby troszkę sprawić ten serwer na ten czas przyjemniejszym oraz nadać świątecznego klimatu ^^ steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=567180115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 24 Grudnia 2018 #540594 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 (edytowane) Na only awp ta mapa nie będzie wgrania, ponieważ to nie ten tryb gry. A co do reszty serwerów, to ostatnio były zimowe mapy, ale strasznie lagowaly serwer. Dlatego mam wątpliwości aby wgrać z powrotem. Edytowane 24 Grudnia 2018 przez Arcanos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 24 Grudnia 2018 #540595 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi