qweasdzxcJP Napisano 25 Grudnia 2018 #540723 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Twój nick podczas gry: debil Godzina, data zdarzenia: 25.12.2018 21:30 Mapa: inferno STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Podczas gry zobaczyłem że gracz o nicku "marcin" jest cheaterem więc napisałem na u@ "klaunie sprawdz tego marcina bo jest odpalony" po czym ten admin apocalipsa czy jak on tam ma sprawdził marcina i rzeczywiście był odpalony a mi dał bana na 1 dzień za nazwanie go " KLAUNEM " xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 25 Grudnia 2018 #540725 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 @apocalipsa proszę o wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apocalipsa Napisano 25 Grudnia 2018 #540727 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 a wiec bylem dzis karany nie jednokrotnie { cwe,pedal }itp tak mnie wyzywales za kazdym razem nie wspomne o dzialkach za ktore tez zostales ukarany po banie oczywiscie tez zostalem wyzwany ile mozna cie karac skoro do cb nic nie dociera nie jestem tobie wrogiem a wrecz przeciwnie pomagam tobie wam zeby lepiej wam sie gralo dowod narazie jeden ten z konsoli i mysle ze wystraczy on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 25 Grudnia 2018 #540728 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Myślę, ze sprawa jasna. Obraza admina w pewien sposób była. Więc ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 25 Grudnia 2018 #540729 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi