^PoPus^ Napisano 26 Grudnia 2018 #540839 Udost臋pnij Napisano 26 Grudnia 2018 Nick: PoPus , (w grze聽^PoPus^)Wiek: 19Link do BanID:https://banid.pl/kto?to=0:0:224728696Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: Zawsze w wolnej chwili zagl膮dam na forum. Co nowego si臋 dzieje 聽Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Tak, Raczej TakCo艣 o sobie: Mam na imi臋 Piotr , lubi臋 grywa膰 w cs 1.6 聽pochodz臋 z wojew贸dztwa lubelskiego , r贸wnie偶 lubi臋 grywa膰 w siatk贸wk臋.Do艣wiadczenie: Do艣wiadczenie moje jako UBT聽mo偶na powiedzie膰 s艂abe. Chcia艂bym spr贸bowa膰 i zdoby膰 do艣wiadczenia 聽Wi臋cej mam do艣wiadczenia w聽byciu聽adminem, nigdy nie mia艂em z tym problemu WH czy AIM , SH rozr贸偶niam spokojnie Dlaczego Ty: Chcia艂bym pom贸c w szybszym rozpatrywaniu SS`贸w czy Demek. Wiem moje do艣wiadczenie nie powala , ale chcia艂bym czego艣 nowego spr贸bowa膰. W sprawdzaniu demek b臋d臋 musia艂 troch臋 d艂u偶ej posiedzie膰 ale powinienem kiedy艣 ogarn膮膰. Zreszt膮 jak bym czego艣 nie wiedzia艂, s膮 od tego osoby z kt贸rymi mo偶na si臋 skontaktowa膰 i skonsultowa膰 dan膮 spraw臋 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 27 Grudnia 2018 #540903 Udost臋pnij Napisano 27 Grudnia 2018 Zestaw na pw.聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 27 Grudnia 2018 #540954 Udost臋pnij Napisano 27 Grudnia 2018 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl ^PoPus^ doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi