^PoPus^ Napisano 26 Grudnia 2018 #540839 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Nick: PoPus , (w grze ^PoPus^)Wiek: 19Link do BanID:https://banid.pl/kto?to=0:0:224728696Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Zawsze w wolnej chwili zaglądam na forum. Co nowego się dzieje Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak, Raczej TakCoś o sobie: Mam na imię Piotr , lubię grywać w cs 1.6 pochodzę z województwa lubelskiego , również lubię grywać w siatkówkę.Doświadczenie: Doświadczenie moje jako UBT można powiedzieć słabe. Chciałbym spróbować i zdobyć doświadczenia Więcej mam doświadczenia w byciu adminem, nigdy nie miałem z tym problemu WH czy AIM , SH rozróżniam spokojnie Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc w szybszym rozpatrywaniu SS`ów czy Demek. Wiem moje doświadczenie nie powala , ale chciałbym czegoś nowego spróbować. W sprawdzaniu demek będę musiał trochę dłużej posiedzieć ale powinienem kiedyś ogarnąć. Zresztą jak bym czegoś nie wiedział, są od tego osoby z którymi można się skontaktować i skonsultować daną sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 27 Grudnia 2018 #540903 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Zestaw na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 27 Grudnia 2018 #540954 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl ^PoPus^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi