Cycu9412 Napisano 27 Grudnia 2018 #540977 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Witam dzisiaj chciałem sobie kupić klase premium przez sms ale niestety nie dało się wysłać wiadomości proszę o pomoc !! SMS Płatne mogę wysyłać 2 tygodnie temu kupowałem premium u was i było git a dzisiaj chciałem zakupić premium i się nie dalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Grudnia 2018 #541000 Administrator Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Problem leży nie po naszej stronie tylko gracza. Wyjaśniłem mu juz wszystko. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Grudnia 2018 #541001 Administrator Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi