EvO Napisano 16 Grudnia 2015 #366748 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 [align=center]Witam wszystkich graczy cs:go moda. [/align] [align=center] [/align] Jak wiecie nieubłaganie zbliżają się święta. Z tej okazji mam dla wymyśliłem dla was ciekawy, a zarazem bardzo prosty konkurs, w którym wygrać może każdy. Na czym on będzie polegał? [align=center] [/align] [align=center]Otóż od jutra przez cały tydzień, czyli do 24 grudnia będę wchodził raz lub dwa razy dziennie na serwer. Oczywiście pod standardowym nickiem "EvO". [/align] [align=center]W pewnym momencie podczas gry nick będzie zmieniany na " Święty Mikołaj ", na czacie od adminów pojawi się informacja " HO HO HO ". [/align] [align=center]Waszym zadaniem będzie jedynie napisać na u@ "proszę o prezent ".[/align] [align=center]Pierwsza osoba, która to napisze otrzyma 8$ na konto, czyli równowartość skina. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jedyną zasada jest taka, że tylko RAZ można wygrać, tak, aby jak najwięcej osób skorzystało z tej "loterii".[/align] [align=center] [/align] [align=center]ZAPRASZAM SERDECZNIE DO ZABAWY.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Pozdrawiam @EvO. Poniżej zostanie przedstawiona lista szczęśliwych wygranych. 1.trupak 2.BoB 3.uszaty! 4.RezoNate 5. HeDLiNe 6.Cygan 7.Naruto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Grudnia 2015 Autor #367843 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Dzisiaj odbyła się kolejna tura, w której wygrał "BoB". Oprócz tego zrobiłem dodatkową "zabawę", w której gracze wygrali klucze skrzynki i skina (z mojego ekwipunku). Oprócz tego zresetowałem rank (w planach jest również reset waszych rang). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Grudnia 2015 Autor #370601 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Uwaga konkurs zakończony. Prócz głównych nagród (czyli 8$) Święty Mikołaj rozdał mnóstwo skinów, skrzynek i kluczy za zagadki. Podziękowania też dla graczy którzy przyłączyli się do zabawy i sami zaoferowali prezenty. Również dla Hazarda, który pomagał z zagadkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi