EvO Napisano 16 Grudnia 2015 #366748 Napisano 16 Grudnia 2015 [align=center]Witam wszystkich graczy cs:go moda. [/align] [align=center] [/align] Jak wiecie nieubłaganie zbliżają się święta. Z tej okazji mam dla wymyśliłem dla was ciekawy, a zarazem bardzo prosty konkurs, w którym wygrać może każdy. Na czym on będzie polegał? [align=center] [/align] [align=center]Otóż od jutra przez cały tydzień, czyli do 24 grudnia będę wchodził raz lub dwa razy dziennie na serwer. Oczywiście pod standardowym nickiem "EvO". [/align] [align=center]W pewnym momencie podczas gry nick będzie zmieniany na " Święty Mikołaj ", na czacie od adminów pojawi się informacja " HO HO HO ". [/align] [align=center]Waszym zadaniem będzie jedynie napisać na u@ "proszę o prezent ".[/align] [align=center]Pierwsza osoba, która to napisze otrzyma 8$ na konto, czyli równowartość skina. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jedyną zasada jest taka, że tylko RAZ można wygrać, tak, aby jak najwięcej osób skorzystało z tej "loterii".[/align] [align=center] [/align] [align=center]ZAPRASZAM SERDECZNIE DO ZABAWY.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Pozdrawiam @EvO. Poniżej zostanie przedstawiona lista szczęśliwych wygranych. 1.trupak 2.BoB 3.uszaty! 4.RezoNate 5. HeDLiNe 6.Cygan 7.Naruto
EvO Napisano 18 Grudnia 2015 Autor #367843 Napisano 18 Grudnia 2015 Dzisiaj odbyła się kolejna tura, w której wygrał "BoB". Oprócz tego zrobiłem dodatkową "zabawę", w której gracze wygrali klucze skrzynki i skina (z mojego ekwipunku). Oprócz tego zresetowałem rank (w planach jest również reset waszych rang).
EvO Napisano 23 Grudnia 2015 Autor #370601 Napisano 23 Grudnia 2015 Uwaga konkurs zakończony. Prócz głównych nagród (czyli 8$) Święty Mikołaj rozdał mnóstwo skinów, skrzynek i kluczy za zagadki. Podziękowania też dla graczy którzy przyłączyli się do zabawy i sami zaoferowali prezenty. Również dla Hazarda, który pomagał z zagadkami.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
Popularne Dni
16 Gru
1
18 Gru
1
23 Gru
1
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 3 posts