Kiemon2k3 Napisano 2 Stycznia 2019 #541730 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 1)Moim Zdaniem dobre by było że gracze w przenikają przez siebie ponieważ dużo graczy się boostuję i wchodzą gdzie zwykły gracz nie może.Chodzi mi o to że TT z TT przenikają przez siebie a TT z CT Nie 2) Że vip może wybrać sobie model postaci.Że vip ma o 20 hp wiecęj niż gracz. 3) Te dzienne 100 e można zmienić że każdy gracz może odebrać tylko że raz w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 3 Stycznia 2019 #541805 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 1. Co do przenikania. Drużyna CT, jak i cale CT się przenika, to samo sie tyczy TT, ale CT z TT juz nie. Możliwości boost graczy zostaje, bo to nie jest zabronione. 2. Co do modeli postaci można pomyśleć, jeśli masz jakieś fajne modele możesz podesłać mi na pw. Hp nie zwiększę, bo to już takie p2w, przez co wiele ludzi może znienawidzić serwer. 3. Co do E, jak dla mnie to jest nie potrzebne. Jest dostęp do handlu i rożnych możliwości dzięki których można szybko zdobyć 100E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 6 Stycznia 2019 #542182 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi