nOisyyy ;v Napisano 1 Lutego 2018 #494020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 (edytowane) Imię: Łukasz Wiek: 16 w lipcu obchodze 17 Staż na forum: Już miesiąc jest. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem już redaktorem i wiem coś już na ten temat. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 6/7 nie jestem robotem Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Od 4 do 5 godzin. Napisz coś o sobie: Witajcie drodzy użytkownicy i Bezzi Posiadam boskie imię jakim jest Łukasz, pochodzę z Suwałek ale po feriach będę mieszkał w Jastrzębiu. Interesuję się ogólnie sportem tzn piłką nożną i wiekszość swojego czasu przebywam na forum jak i na boisku. Jak napisałem staż mam może mały ale każdy tu tak zaczynał jak ja i nadrobi się braki Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): J=Ja P= Przykład. J: Witaj możemy zaczynać? P: Witaj, oczywiście! J: Może na początku opowiedz nam o sobie. P: Posiadam boskie imię jakim jest Łukasz, pochodzę z Suwałek ale po feriach będę mieszkał w Jastrzębiu. Interesuję się ogólnie sportem tzn piłką nożną i wiekszość swojego czasu przebywam na forum jak i na boisku. J: Interesujące, grasz w piłkę nożną ćwiczysz może w klubie sportowym? P: Tak, oczywiście ćwiczyłem w klubie ale jak wspomniałem przeprowadzam się i musiałem się rozstać z klubem jak i drużyną J: Troszkę przykra sytuacja, jak trafiłeś na sieć? P: Myślę że jak większość przez reklamy bądź znajomych. J: Dziękuje za wywiad i życzę samych sukcesów. P: Równieź dziękuje, powodzenia. Ps wywiad wymyśliłem teraz i mam nadzieję że to na chwilę obecną wystarczy. Pozdrawiam. @Bezzi Sam jesteś redaktorem i wiesz że inaczej jest jak piszesz z daną osobą a jak piszesz sam ze sobą. Maaajkel ja przebywam tylko na forum, nie gram na serwerach bo mi to nie potrzebne. Żeby zostać tu redaktorem trzeba grać na tych serwerach? Edytowane 1 Lutego 2018 przez noisy ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 1 Lutego 2018 #494021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 (edytowane) NIE: - kim Ty w ogóle jesteś - interpunkcja leży - "kozacki" wywiad # Posiadasz jedynie 4 sensowne posty, reszta to wypowiedzi z działu "Humor". To jest to Twoje przebywanie na forum? Edytowane 1 Lutego 2018 przez Maajkeel Bezzi, Doman, aureox i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Lutego 2018 #494025 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 To lecimy. 3 minuty temu, noisy ;v napisał: Posiadam boskie imię jakim jest Łukasz, pochodzę z Suwałek Suwałk* 4 minuty temu, noisy ;v napisał: pochodzę z Suwałek ale Interesuję się ogólnie sportem tzn piłką nożną i wiekszość swojego czasu przebywam na forum jak i na boisku. Jak napisałem staż mam może mały ale każdy tu tak zaczynał jak ja i nadrobi się braki Łukasz, pochodzę z Suwałek ale po Interesuję się ogólnie sportem tzn piłką nożną Tak, oczywiście ćwiczyłem w klubie ale jak wspomniałem przeprowadzam się i musiałem Więcej nie trzeba wyciągać. Wywiad na bardzo słabym poziomie. Interpunkcja leży i kwiczy, same słowa są sklejone na odpierdziel, niestety (stety). Nie widzę Cię na tym stanowisku. 9 minut temu, noisy ;v napisał: Napisz coś o sobie: Witajcie drodzy użytkownicy i Bezzi . To akurat mnie rozbawiło na plus, piona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 1 Lutego 2018 #494028 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Imię to Ty faktycznie masz bardzo ładne, ale nic więcej w twoim podaniu mnie nie przekonało. Taki wywiad to każdy potrafi napisać.Na dodatek nic o Tobie nie wiem, jesteś dla mnie po prostu anonimowy. Daj się bardziej zapoznać na forum, popracuj nad lepszymi pracami i spróbuj ponownie. Nie Doman i Maajkeel dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 1 Lutego 2018 #494029 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 (edytowane) A Ty to kto? Daj się poznać użytkownikom forum, może zrób z kimś wywiad taki porządny i pokaż go nam... Jak na tę chwilę jestem na nie, popracuj poćwicz i za miesiąc może dwa złóż podanie. Edytowane 1 Lutego 2018 przez Frost` nOisyyy ;v dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 1 Lutego 2018 #494035 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Zdecydowanie za wcześnie na podanie, ale cieszę się, że masz chęci Praca nie jest wysokich lotów, ale jeśli nadrobisz braki i dasz się lepiej poznać to będę na tak. Niestety na ten moment podanie mnie nie przekonało. aureox i Maajkeel dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 1 Lutego 2018 #494037 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Słaby ten wywiad, napisany na szybko do podania, a także Twoja interpunkcja leży. Jesteś dla mnie zbyt anonimową osobą. Daj się bardziej poznać na forum, udzielaj się, pokaż, że Ci zależy i złóż podanie za jakiś czas. Na tę chwilę jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2018 #494044 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Za wcześnie to podanie. Ortografia i interpunkcja leży, a o długości wywiadu nie wspomnę. Troszeczkę zbyt anonimowy jesteś również, także jestem na nie. Pozdrawiam. nOisyyy ;v dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 1 Lutego 2018 #494094 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 nie nie. - jestes jeszcze zbyt anonimowy - twoj wywiad z samym sobą jest tak slaby ze az szkoda gadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 1 Lutego 2018 #494148 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Tak jak moi poprzednicy Jestem na Nie. -Kim jesteś w ogóle? -- minimum 100 sensownych postów na forum - brak w Twoim przypadku. A wywiad sam w sobie pokazuje ,że poniższe pkt. nie są Twoją mocną stroną.- biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego- konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 1 Lutego 2018 #494216 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Jak na udzielanie się jedynie na forum jesteś na tą chwilę zbyt anonimową osobą i zbyt wiele Cię nie widać. Wywiad... Hmm... Trudno to nazwać wywiadem jeżeli chcesz zapunktować postaraj się bardziej i nie rób wywiadu ze sobą na zasadzie "byle coś było". Na tą chwilę odrzucam podanie. Zapraszam w następnym terminie gdzie zmienisz swoją aktywność na forum jak i zrobisz jakąś dobrą pracę Doman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 1 Lutego 2018 #494217 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi