Patyk Napisano 9 Stycznia 2019 #542668 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Nick: FrugoWiek: 18Doświadczenie (w byciu adminem): Administrator na tym wspaniałym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): mocne 6, mogę się jeszcze coś poduczyć Staż w CS-sie: Około 7 latSteam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty: Witam. Chciałbym zostać administratorem na tym serwerze, ponieważ jestem kulturalnym i dobrym graczem. Znam regulamin serwera, potrafię być pomocny dla innych graczy. Często gram rano, gdy nie ma adminów, a dzieci łamią regulamin.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2 godziny, zależy od nauki. W ostatnim tygodniu byłem na wakacjach, przez co nie mogłem za dużo grać Kontakt: fb, discord (#8971) Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/FRUGO/80.72.40.110:27027/ @Kolqu Zauważ, że w napisałem, iż w ostatnim tygodniu mało grałem, więc może dlatego mnie nie widziałeś. Po drugie nie wiem o, co chodzi z obrazą innego gracza. Jestem kulturalnym, próbującym rozwiązać każdy konflikt graczem ****Zgadzam się z Wami, że miałem już szansę, ale liczę na drugą i ostatnią, Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Patyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@MuT Napisano 9 Stycznia 2019 #542672 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Jestem na TAK!! +GT (400h) + Często widziany na serwerze + Lubiany + Zgłasza na u@ + Doświadczony Przyda nam się taka osoba, po ostatnich degradacjach. Tylko musisz pamiętać czego już nie wolno robić Trzymam kciuki! @.:lHlQlAl:. na 2 szansę zasługuje każdy, tak samo jak ty. Edytowane 9 Stycznia 2019 przez M@MuT Patyk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 9 Stycznia 2019 #542677 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 (edytowane) NA NIE!!!! Wymiana haseł z innym adminem @M@MuT on niestety NIE nawet jeśli bym miał 2 raz stracić range nie przyjął bym go Edytowane 9 Stycznia 2019 przez .:lHlQlAl:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 9 Stycznia 2019 #542686 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Jestem Na Nie Jedną szansę już miałeś ale jej nie wykorzystałeś podając innemu adminowi swoje setinfo _pw. Dostaniesz adm i co? Znowu podasz komuś swoje hasło? Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Marcineeek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 9 Stycznia 2019 #542721 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Na NIE!! Miales jedna akcje, ze OBRAZALES graczy ale nie swiadczy to ze obrazales admina . Tu są inne powody - Amx (Mozna sie poduczyc ) NS (Mozna kupic ) Wiek pasuje Na serwerze kiedy ja gram to Cie nie widze . Moze innym razem sprobujesz napisac podanie to bede na tak Przykro mi ale ja osobiscie jestem za odrzuceniem podania . @wyklety09 @BosoPrzezSwiat Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Kolqu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi