Rekuseq Napisano 9 Stycznia 2019 #542707 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 1. Imię: Marcin2. Nick: REKUSEQ, ale grałem też dużo pod nickiem ? ¡ яєкυѕєq ! ?3. Wiek: 15 mutacja jest, dużo osób nie wierzy że mam 15.4. Doświadczenie na Stanowisku Admin: W Cs go, małe5. Znajomość SM/10: 6,56. SteamID: STEAM_0:1:1664350717. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/RekuseqBoteq/8. Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: https://www.gametracker.com/player/REKUSEQ/145.239.237.109:27165/ - Na tym nicku mam bardzo mało minut, więcej grałem na tym drugim, ale niestety przez te znaki, nie ma go w gt, po prostu było puste pole.9. Od kiedy grasz na serwerze: od początku jak powstał10. Ile dziennie grasz na serwerze: 1-2h czasami mniej (zależy od ilości nauki)11. Dlaczego chcesz zostać adminem: Bo serwer mi się podoba, nie kiedy wbijam z kolegą i trochę tam posiedzimy. Jednak niestety co chwile jest jakieś dziecko wyzywające Cię od ku*w i nie tylko. Plaga cheaterów to już wgl masakra, potrafi być 3-5 cheaterów na raz. Nawet dzisiaj grając widziałem już chyba z 4 odpały, więc mógłbym pomóc serwerowi w rozwoju, bo na prawdę przyjemnie się na nim gra Zgoda na pisanie podania, bez przegranych godzin jest. Ps. te 200 minut nie moje wszystkie minuty, na tym drugim nicku miałem dużo więcej. Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 9 Stycznia 2019 #542761 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Masz ledwo ponad 2h w ciągu 4 dni od momentu w którym zacząłeś grać na serwerze. Jak poprawisz aktywności zapraszam za 7 dni. Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Arcanos Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 9 Stycznia 2019 #542762 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi