groWW Napisano 13 Stycznia 2019 #543396 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Nick: groWW Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadałem niejednokrotnie admina na różnych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): Szczerze mówiąc nigdy nie interesowałem się amx w jakiejś większej skali, znam tylko podstawy więc dam na spokojnie 4 Staż w CS-sie: 12 lat (rok przerwy) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem aktywnym graczem na tym serwerze, może to potwierdzić top15 w tym miesiącu jak i w poprzednim. Jestem graczem który gra i z rana i po południu jak i wieczorami. Myślę, że byłbym dobrym adminem, mam kulturę osobistą, łatwo nawiązuję kontakt z graczami i nie stwarzam żadnych problemów na serwerze (przynajmniej mam taką nadzieję). Chcę pomóc serwerowi w lepszym funkcjonowaniu, dodatkowa para rąk do pomocy zawsze się chyba przyda Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kilkanaście godzin dziennie Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/groWW/80.72.43.106:27027/ Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^PoPus^ Napisano 13 Stycznia 2019 #543403 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Jestem na TAK +GT +Wiek +Mikro +Steam +Jest dobrym człowiekiem, nie sprawia problemów, znam go już trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Stycznia 2019 #543411 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak, bardzo aktywny gracz plus ogarnięta kultura nigdy nie było z nim problemów No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 14 Stycznia 2019 #543418 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Jestem za op Wiek Kultura Zglasza Zgłasza jak stają dłużej na respie, można powiedzieć że nęka haha Ogarnięty Steam Mikro Jedyny minus to, to że często mnie zabija!! pozdro PampasowieC dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 14 Stycznia 2019 #543423 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Szczerze, czekałem na to podanie, czułem że się pojawi Wiek + Kultura + Zgłoszenia + Ogarnięcie i nerwy na wodzy + Steam + Mikro + , chociaż po nominacji będziesz musiał używać go więcej Amx do douczenia, jestem za op. No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystiq' Napisano 14 Stycznia 2019 #543470 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Jestem na TAK, spełnia wymagania :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitusubaszi Napisano 14 Stycznia 2019 #543539 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Jestem na TAK, widuję Cię na serwerze, zgłaszasz, gadasz przez mikro. Miło będzie gościć Cię w naszych szeregach. Pozdrawiam Kris. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 14 Stycznia 2019 #543548 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 jestem na Tak coś tam strzela ale za dużo we mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 15 Stycznia 2019 #543632 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Witamy w szeregach na dwutygodniowem okresie próbnym !!!! Życzymy sukcesów i wytrwałości sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 15 Stycznia 2019 #543633 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi