Rekuseq Napisano 13 Stycznia 2019 #543404 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 (edytowane) 1. Imię: Marcin2. Nick: REKUSEQ, ale grałem też dużo pod nickiem ? ¡ яєкυѕєq ! ?3. Wiek: 15 mutacja jest, dużo osób nie wierzy że mam 15.4. Doświadczenie na Stanowisku Admin: W Cs go, małe5. Znajomość SM/10: 6,56. SteamID: STEAM_0:1:1664350717. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/RekuseqBoteq/8. Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: https://www.gametracker.com/player/REKUSEQ/145.239.237.109:27165/ 9. Od kiedy grasz na serwerze: jak powstał serwer Wbilem po raz pierwszy.10. Ile dziennie grasz na serwerze: 1-2h czasami mniej (zależy od ilości nauki)11. Dlaczego chcesz zostać adminem: Bo serwer mi się podoba, nie kiedy wbijam z kolegą i trochę tam posiedzimy. Jednak niestety co chwile jest jakieś dziecko wyzywające Cię od ku*w i nie tylko. Plaga cheaterów to już wgl masakra, potrafi być 3-5 cheaterów na raz. Nawet dzisiaj grając widziałem już chyba z 4 odpały, więc mógłbym pomóc serwerowi w rozwoju, bo na prawdę przyjemnie się na nim gra @aquax zezwoli na pisanie podania, bez odczekania 7 dni od momentu odrzucenia. Pozdrawiam Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeMoNeK1910 Napisano 14 Stycznia 2019 #543468 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 eh Można dać szanse +mikro +sm +malo adminow powodzenia Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasza bajceps xd Napisano 14 Stycznia 2019 #543529 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Z perspektywy zwykłego gracza Rekus jest sympatyczny i zawsze chętny do pomocy, nieco wygadany i z dobrym poczuciem humoru. Jedynym minusem jest czas gry - tak, rozumiem, nauka - ale jednak te 3 h na dzień byłoby lepsze. Według mnie powinien dostać okres próbny, jest naprawdę wart posady admina Rekuseq i aureox dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Stycznia 2019 #543571 Administrator Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi