mkasia Napisano 15 Grudnia 2015 #366528 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Nick: MK Wiek: 40 Doświadczenie (w byciu adminem): rok Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram sporo w godzinach gdzie nie ma adminów (rano, wieczór) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: koło 3 h Kontakt: Steam Doświadczenie jako admin miałam i myślę, że pomogę. Na u@ również zgłaszam oraz mam dobry kontakt z graczami Po za tym miła, kulturalna i sporo czasu poświęcam na grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 15 Grudnia 2015 #366544 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Staż jako admin jest, godziny są, często widziana moim zdaniem na serwerze. No i w ogóle jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HAIT Napisano 15 Grudnia 2015 #366546 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Jak najbardziej za. -godziny są. -na servie widze często. -opanowana. -dystans do siebie też ma, a nie wiecznie napięta. -w dodatku była pani MK adminem to w ogóle nie widzę przeciwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terror INC Napisano 15 Grudnia 2015 #366570 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Na tak: +wiek +steam +u@ -/+ godziny zapewne są ale wstaw dla potwierdzenia link z GT, żeby kazdy mógł podejrzeć bezpośrednio +amxx. edit. Do koleżanki malej. Jeśli możesz odpowiedz mi na pytania bo labo jestem głupi albo nie wiem juz 1. Za dużo nas ? nie sądze lista sukceswynie sie kurczy a według mnie lepiej zawsze nadmiar niż mniej !! 2. Co do godzin wieczornych - chyba lepiej że jest nas więcej wtedy bo oko ludzkie zawodzi i nie jest jakies super , jeden nie wychwyci to 2-gi czy 3-ci no chyba że ktos jest tak zajebisty że ogarnie dajmy na to jak od 20 do 22 lata 8-9 odpałow i ogarnie to sam a kiedy było to zamieszanie bo nie przypominam sobie ? 3.U@ to podstawa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 15 Grudnia 2015 #366581 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 W tym momencie wydaje mi się, że mamy wystarczająco adminów na DD2. Kilka razy widzialam Cie na serwerze, zgloszen nie mialam. W godzinach porannych, to praktycznie wcale nie ma adminow i Ciebie o dziwo nie widuje. Jesli chodzi o godziny po poludniowe i wieczorne praktycznie jest Nas nadmiar i jeden drugiemu utrudnia prace przez co robi sie niepotrzebne zamieszanie. Argumentacja, że zgłasza na U@ jest moim zdaniem trochę skromna, bo robi to 80% ludzi na serwerze, gdyż nikt nie chce grać z naginającymi zasadami ze strony graczy. Wyrażam swoje zdanie, a nie z sympatii do każdego gracza jak większość dając TAK. Jedni muszą zapracować na admina, a drudzy z 0 aktywnością na forum od ręki otrzymują rangę. Nie ma równych i równiejszych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Grudnia 2015 #366583 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 widoczna na serwerze , kulturalna , ciagle dostaje ode mnie flesha i nie wyzywa przez to ( co widać że kultura jest ) aktywna na serwie micro jest nie widze przeciwu jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 16 Grudnia 2015 #366602 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Stały gracz, zgłaszała i wołała u@ mała . MK gra raczej po południu lub pod wieczór. Ja na tak, ale to Czarna zdecyduje czy rekrutacja jest on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 16 Grudnia 2015 #366612 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi