FREESTYLER Napisano 15 Grudnia 2015 #366520 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Nick:FREESTYLER Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):powiem,ze dobre mam admina na innej serwerowni i tu tez mialem na nicku STR Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/8 Staż w CS-sie: dosyc duzo 5 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty:aktywnosc Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:zalezy czy mam wiecej nauki czy nie Kontakt:steam/pw http://www.gametracker.com/player/STR/80.72.40.110:27020/tu jest jak mialem admina u Was na STR http://www.gametracker.com/player/FreeStyleR/80.72.40.110:27020/tu jest ten na jakim nicku gram P R O S Z Ę O P O Z Y T Y W N E R O Z P A T R Z E N I E = DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 15 Grudnia 2015 #366527 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Oczywiście, że jestem na nie. Typ człowieka wywyższającego się i myślącego, że jak ma znajomych adminów na serwerze, to może wszystko i może każdego obrażać do woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 15 Grudnia 2015 #366537 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Jestem na NIE nie znam czlowieka nie widze aktywnosci na u@ i jak poprzednik Napisal nie chce wspolpracowac z osobami ktore beda sie pastwic nad graczami mamy im pomagac i umilac gre nie ich mieszac z blotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 15 Grudnia 2015 #366550 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 oczywiście, że na nie... typ człowieka beznadziejnego i aroganckiego ... skoro byłeś wcześniej jako STR to rozumiem, że multikonto ? poza tym, jeśli mnie pamięć nie myli to sprzedałeś steama wraz z adminem ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Grudnia 2015 #366554 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Multikonto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Grudnia 2015 #366555 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Grudnia 2015 #366556 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina DD2+DM" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi